Handbal, juniori III / Victorii categorice pentru CSM Bacău în turneul semifinal de la Plopeni


Handbaliștii juniori III de la CSM Bacău participă, de vineri până duminică, la turneul semifinal – grupa a II-a, ce se desfășoară la Plopeni. Tinerii handbaliști pregătiți de Gabriel Armanu și Ionel Gârlescu au învins vineri dimineață pe CSS Sfântu Gheorghe cu 43-19 (24-8), în formula: Vlăduț Rusu, Mihai Rusu, Mihail Taraș – Alexandru Ionescu (9), Ștefan Cernat (5), Cristian Chiriac (5), Ionuț Atănăsoaei (5), Ionuț Broască (4), Dragoș Hanțaru (4), Radu Poleac (4), Răzvan Dodiță (3), Bogdan Doboș (3), Laurențiu Suciu (1), Claudiu Găman.

În cel de-al doilea joc pe care l-a disputat vineri, CSM Bacău a obținut o nouă victorie categorică, de data aceasta împotriva celor de la LPS Vaslui, scor 32-16 (17-9). În acest joc, băcăuanii au evoluat în următoarea alcătuire: Vlăduț Rusu, Mihai Rusu, Mihail Taraș – Laurențiu Suciu (11), Ionuț Broască (4), Ionuț Atănăsoaei (4), Dragoș Hanțaru (4), Cristian Chiriac (3), Alexandru Ionescu (3), Ștefan Cernat (1), Bogdan Doboș (1), Radu Poleac (1), Răzvan Dodiță, Claudiu Găman.

Sâmbătă după-amiază, echipa băcăuană va întâlni pe Axiopolis Cernavodă, iar duminică dimineață, în ultima zi a turneului, pe LPS Buzău. Primele două clasate se califică la turneul final.

4 comentarii la „Handbal, juniori III / Victorii categorice pentru CSM Bacău în turneul semifinal de la Plopeni”

  1. am fost prezent la acest turneu semifinal si pot sa spun ca am vazut o mare echipa in formare evident dar unii dintre copii sunt talente evidente nu spun nume sa nu se interpreteze dar va rog sa ii urmariti in turneul final de la bacau

  2. felicitari!!! se aude in tara de echipa bacaului .. solida si omogena .. nici nu se poate altfel, la ce antrenor de angervura este acolo .. gabi armanu, o extrema de mare valoare .. dar .. sa va dau un avertisment .. si echipa pitestiului este foarte buna .. ne vedem la bacau .. multa bafta!! sarbatori fericite!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.