Știința – Tomis și Dinamo – CSM București, în semifinalele Cupei României la volei feminin


Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României la volei feminin, ce vor avea loc la Craiova, a fost favorabilă vicecampioanei Dinamo Romprest București. Campioana Știința Bacău va da piept cu fosta campioană Tomis Constanța sâmbătă, de la ora 16. ”Nu se poate spune că am fost norocoși la tragerea la sorți. Eu am încercat să țin echipa în priză după euforia câștigării titlului și va trebui să ne întrebuințăm serios dacă vrem să jucăm finala”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă, cel căruia vineri i s-a decernat titlul de cetățean de onoare al municipiului Bacău, alături de mentorul său, profesorul Vasile Ghenadi.
Echipa campioană se confruntă cu o indisponibilitate de marcă, cea a bulgăroaicei Kremena Kamenova, care a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, însă nu va fi utilizată, deoarece riscă agravarea accidentării la gleznă.

În cea de-a doua semifinală, programată sâmbătă, de la ora 18, Dinamo Romprest București va avea o misiune facilă împotriva formației CSM București, de la care au plecat la finalul campionatului toate ”stranierele”. Finala Cupei României este programată duminică, de la ora 14.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.