Colin e tentat să continue la Știința / ”Mi-ar plăcea foarte mult să ajungem acolo unde ne-am propus cu toții, adică la câștigarea titlului”


Deși lui Eliodor Voica îi expiră contractul cu Știința Municipal Dedeman Bacău la finalul acestui sezon, conducerea grupării băcăuane nu i-a propus încă prelungirea angajamentului. Întrebat despre acest lucru la începutul conferinței de presă de după meciul cu CSM București, antrenorul vicecampioanei a spus: ”În momentul de față, jucătorii sunt cei mai importanți și lucrul acesta vreau să primeze. Cred că echipa a început să joace, a ajuns la un nivel de maturitate sportivă la care nu antrenorul este determinant. Ei au ajuns acum la un nivel de pregătire la care pot rezolva singuri anumite situații. E o satisfacție a mea personală că acești băieți, care nu sunt încă maturi în handbal, fiindcă eu consider un jucător matur după 28 de ani, au ajuns la acel nivel la care intervenția antrenorului nu mai e decisivă.”
Puțin mai târziu, în același cadru, managerul Puiu Ciobanu a precizat: ”Probabil că staff-ul tehnic va rămâne același, dacă ei vor dori să lucrăm împreună în continuare.” La solicitarea ziariștilor, Colin a replicat: ”Mi-ar plăcea foarte mult să ajungem acolo unde ne-am propus cu toții, adică la câștigarea titlului.”

Iată și alte subiecte abordate de Eliodor Voica la conferința de presă de joi.

Despre restanțele salariale: ”Există unele probleme cu restanțele salariale, dar eu sunt convins că ele se vor ameliora în cel mai scurt timp. S-au adunat câteva luni, dar nu suntem singurii în această situație și am încredere că lucrurile se vor rezolva și vom trece cu bine și peste aceste probleme, care sunt la nivel național.”

Despre minusurile sezonului:”Minusurile noastre au apărut în fazele poziționale, respectiv în apărare și atac, unde e nevoie de mai multă luciditate și de mai mult discernământ. Chiar dacă reușim să marcăm pe faza a doua, faza atacului pozițional rămâne una determinantă și e nevoie de mai multă limpezime, coroborată cu experiență.”

Despre evoluția jucătorilor nou veniți la Știința: ”Cred că o echipă are nevoie în primul rând de stabilitate. Dacă e să facem rapid analize, cred că Moya nu a reușit să se încadreze în tiparul nostru, dar bineînțeles că are și circumstanțe, fiind venit numai de câteva luni aici și a avut o sarcină foarte grea. Liszkai a avut în Tevzadze un avdersar redutabil, fiindcă Shota și-a demonstrat clasa, iar evoluția lui a fost una bună. În ceea ce-l privește pe Da Silva, cred că el mai are foarte mult de arătat. Novanc și Georgescu sunt doi jucători care mai au de demonstrat, deși cred că utilitatea lor s-a văzut, chiar dacă nu la nivelul așteptat, însă și integrarea lor a avut nevoie de timp.”

2 comentarii la „Colin e tentat să continue la Știința / ”Mi-ar plăcea foarte mult să ajungem acolo unde ne-am propus cu toții, adică la câștigarea titlului””

  1. mare prostie fac cei din conducere daca schimba stafful tehnic … nu mai pupam loc pe podium nici 100 ani de acum incolo

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.