Eliodor Voica: ”Pentru noi a fost un punct pierdut”


La finalul partidei încheiate la egalitate la Suceava, 36-36, antrenorul băcăuan Eliodor Voica ne-a declarat: ”A fost un meci extrem de greu, așa cum ne și așteptam, în compania unei echipe bune, care joacă un handbal în viteză. Noi am avut două reprize diferite, una în care am făcut multe lucruri bune și în apărare și în atac, iar în a doua repriză n-am mai reușit să ne mobilizăm în apărare cum o făcusem la început, lucru care s-a văzut și ne-a costat foarte mult. Avantajul de 5 goluri cu care terminasem prima repriză a fost remontat destul de rapid, pe fondul unor neconcordanțe și neatenții, mai ales pe faza de apărare. Fără să fiu acuzat de subiectivism, aș spune că astăzi am pierdut un punct, iar de-acum încolo derapajele și greșelile ne vor costa foarte scump.”

Referitor la fluctuațiile mari din jocul în defensivă și cauzele acestora, antrenorul Științei a spus: ”În principiu, cred că este vorba de lipsa de comunicare și de neatenție în cazul unor jucători. Totuși, 21 de goluri luate într-o repriză de la o echipă cum e Suceava mi se pare cam mult, fără să subestimez valoarea adversarei noastre. În orice caz, indiferent cum am privi lucrurile, 21 de goluri primite într-o repriză sunt foarte multe, iar meciul este deja compromis.”

La unul din timpii de odihnă din prima repriză, Eliodor Voica și Marius Novanc au avut o discuție mai aprinsă, pe care tehnicianul Științei a explicat-o: ”Erau doar niște discuții constructive, a fost doar un răspuns ceva mai răspicat, nimic altceva. Eu îl cunosc foarte bine și sunt convins că nu a vrut să se îndrepte asupra cuiva anume și nu a vrut să fie răutăcios.”

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Pentru noi a fost un punct pierdut””

  1. La multi ani… Dar problema asta o aveti de la inceputul campionatului… De ce nu aveti o solutie???

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.