CSM Călărași – CSM Bacău 30-29 (14-14) / Sebastian Hagiu: ”Îi felicit pe băieți pentru evoluție și dăruire”


CSM Bacău a pierdut pentru a doua oară în acest sezon în fața celor de la CSM Călărași, într-un final dramatic în care oaspeților li s-ar fi putut acorda două aruncări de la 7 metri. Disputată într-o atmosferă frumoasă creată de publicul din Călărași, partida i-a avut la timonă pe băcăuani timp de 40 de minute. La 20-21, au fost dictate cu multă larghețe două eliminări în tabăra oaspeților, iar gazdele au întors rezultatul. Pe final, la 30-29, CSM Bacău a avut două acțiuni de la semicerc, prin Tărîță și Bulov, la care arbitrii bucureșteni Blas și Ghiorghișor n-au dictat 7 metri.
Să mai notăm că antrenorul Sebastian Hagiu a utilizat doar 9 jucători din cei 13 deplasați la Călărași, precum și faptul că băcăuanii au ratat 3 aruncări de la 7 metri.

Iată ce ne-a declarat antrenorul Sebastian Hagiu la finalul meciului de la Călărași: ”A fost un meci echilibrat după cum o arată și rezultatul și vreau să le mulțumesc băieților pentru că au ascultat ceea ce am lucrat timp de două săptămâni. A fost un joc tensionat, de dăruire, în care ne-a ieșit aproape tot, dar în care amprenta experienței celor de la Călărași și-a spus cuvântul. Cred că în final s-ar fi impus să beneficiem de o aruncare de la 7 metri, dar n-au dat-o și am pierdut la limită. Toți cei care au jucat și-au făcut datoria și vreau să-i felicit și să le mulțumesc pentru evoluție. Referitor la faptul că am folosit doar 9 jucători, atâția am considerat eu că merită să joace. La un meci ca acesta nu pot să risc să-i tremure mâna lui Macovchin, chiar dacă după meci a venit să-mi ceară socoteală de ce nu l-am băgat în teren. Cei care n-au intrat n-au decât să muncească. Astăzi am arătat ca o echipă și asta vreau să văd în continuare de la cei pe care-i voi folosi. Sunt sigur că miercuri, cu Vasluiul, vom face un meci mai bun decât la Călărași, fiindcă băieții sunt foarte montați.”

Evoluția scorului: 3-3 (5), 3-4 (10), 5-8 (15), 9-10 (20), 11-12 (25), 14-14 (pauză), 16-16 (35), 20-21 (40), 24-22 (45), 26-25 (50), 29-27 (55), 30-29 (final).

CSM Călărași: Vasiliu, Manole – Șavlovschi (9), Liberț (6), Mateaș (5), Cârstea (3), Neniță (3), Mocanu (2), Șerban (1), Ruseanu (1), Lokodi, Ferenț.

CSM Bacău: Erhan – M. Bujor (9), Rață (7), Tărîță (5), Bahan (3), Bulov (2), Cotinghiu (2), Moisă (1), Vartic. Antrenor: Sebastian Hagiu.

Miercuri, de la ora 16.00, CSM Bacău va juca pe teren propriu un alt derby, cu HC Vaslui.

3 comentarii la „CSM Călărași – CSM Bacău 30-29 (14-14) / Sebastian Hagiu: ”Îi felicit pe băieți pentru evoluție și dăruire””

  1. Parerea mea ca om din afara si privitor este ca treaba sa cam imputit de la venirea D-lui Hagiu care prin atitudine da impresia ca e selectionerul campioanei mondiale dar se vede clar ca rusul care era inainte era mai bun .

    1. Tin sa-ti dau dreptate. Asa este…domnul Gomeniuc ii cunoaste pe jucatorii moldoveni inca de cand acestia erau copii, iar disparitia sa din angrenajul echipei ramane inca sub semnul intrebarii..ba ca s-a imbolnavit si alte chestii de genul. Macovchin si Carali in timpul cand antrenor era domnul Gomeniuc, efectiv rupeau poarta, Bulov si Sipulin defilau pe extreme, iar apararea era de fier..Pacat!

  2. Rusul care a construit echipa nu intelegea ff bine cum sta treaba aici.Nu cred ca se intelegea cu echipa de conducere(MR,LG,AG).Tot mai bine un moldovean de-al nostru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.