Cu emoții / CSM Lugoj – Știința Bacău 2:3 (-13, -26, 22, 22, -7)


Voleibalistele de la Știința Bacău au încheiat sezonul regulat cu o victorie la limită pe terenul revelației returului, CSM Lugoj. Echipa băcăuană a început foarte bine meciul, a câtigat primul set la 13, iar în cel de-al doilea a întors de la 14-19 și 20-23, impunându-se cu 28-26. La fel ca în precedenta deplasare, cea de la Blaj, vicecampioana s-a văzut egalată la seturi. Din fericire, regula conform căreia cine are 2-0 la seturi și nu câștigă cu 3-0 pierde cu 3-2 are și excepții, iar echipa băcăuană s-a impus lejer în tie-break, la 7. Antrenorul Florin Grapă a început cu Staelens la coordonare și, la fel ca în meciul cu Unic de miercuri, a folosit-o pe Iosef pe postul de secundă și pe Herlea ca universal.
”A fost un meci încâlcit, cu de toate, și mai bune și mai rele, cu lucruri bune și greșeli, bine că n-am mai pierdut după ce am fost egalați de la 2-0. Felicit echipa din Lugoj pentru felul în care și-a apărat șansele până la capăt”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

Știința Bacău: Kim Staelens, Emilce Sosa, Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru, Roxana Iosef, Mihaela Herlea, Lucia Gaido – libero. Au mai jucat Ramona Breban, Crina Bălțatu și Sabina Miclea-Grigoruță.

În urma acestui rezultat, Știința Bacău încheie sezonul regulat pe locul 3, urmând să joace în prima fază a play-off-ului cu ocupanta locului 6, CSU Medicina Târgu Mureș. Primul meci va avea loc sâmbăta viitoare, la Bacău.

Un comentariu la „Cu emoții / CSM Lugoj – Știința Bacău 2:3 (-13, -26, 22, 22, -7)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.