Avancronică / Dinamo Romprest București – Știința Bacău (sâmbătă, ora 18, live Digisport 3)


Când se părea că Tomis Constanța a scăpat în câștigătoare a sezonului regulat, campioana a pierdut în fața celor de la CSM București iar lupta pentru primul loc s-a relansat. Mai mult decât atât, în postura de lideră ar putea să apară surprinzător Dinamo, în situația nedorită a unei victorii de 3 puncte în fața vicecampioanelor. Adevărul e că Știința n-a avut deloc un retur favorabil, dovadă fiind cele 3 înfrângeri suferite și pierderea fotoliului de lideră. De cealaltă parte, Dinamo vine după trei victorii consecutive, dar bucureștencele au avut și ele momente slabe în acest retur, cum a fost acel 0:3 suferit la Lugoj.
După înfrângerea de pe teren propriu cu CSU Medicina Târgu Mureș, antrenorul băcăuan Florin Grapă a spus că va recupera punctele pierdute în deplasarea de la Dinamo, iar astfel de pronosticuri i-au ieșit mai mereu tehnicianului Științei. În orice caz, să sperăm într-un meci frumos, la capătul căruia Știința Bacău să revină în fruntea clasamentului Diviziei A1.
Celelalte partide ale etapei a XVIII-a vor avea loc tot sâmbătă: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj (18.30), U Cluj – Unic Piatra Neamț (14.00), CSU Medicina Tg. Mureș – CSM București (18.00) și CSM Sibiu – SCMU Craiova (15.00). Tomis Constanța stă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.