Avancronică / CSM București – Știința Bacău (vineri, ora 19, live Digisport 3)


Vicecampioana României la volei feminin începe în trombă anul 2013, cu două deplasări dificile, în campionat și Cupa României. Prima dintre acestea are loc în capitală, acolo unde ”studentele” Roxana Iosef și Mimi Sosa vor da piept cu fosta lor echipă, CSM București. Gruparea bucureșteană a încheiat turul pe poziția a cincea a clasamentului și se află deja la al treilea antrenor principal în acest sezon. După ce bulgarul Atanas Petrov a demisionat după 6 etape, echipa a fost preluată de secundul Iulian Coiculescu, pentru ca, în decembrie, la cârma echipei din capitală să fie instalat Ion Dobre.
La Știința Bacău este așteptat cu maxim interes debutul ultimei achiziții, este vorba de coordonatoarea olandeză Kim Staelens. Neînvinsă în actuala ediție de campionat, formația pregătită de Florin Grapă nu concepe pentru prologul primei etape din retur un alt rezultat decât victoria.

Celelalte partide ale etapei a XII-a: CSM Lugoj – CSU Medicina Tg. Mureș (sâmbătă, ora 18.30), CSM Sibiu – U Cluj (sâmbătă, ora 16) și SCMU Craiova – Volei Alba Blaj (sâmbătă, ora 16.15). Meciul Tomis Constanța – Dinamo Romprest București a fost amânat. Unic Piatra Neamț stă, deoarece Argeș Volei Pitești s-a retras din campionat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.