Știința Bacău – LPS Iași 22-26 (13-12), în Divizia A de handbal feminin


Handbalul feminin băcăuan se află probabil în cel mai negru an al său, cu o echipă desființată și cu cea fanion ajunsă ciuca bătăilor echipelor de junioare. Duminică dimineață, handbalistele băcăuane n-au jucat nimic în partida disputată cu LPS Iași, echipă de junioare, care jucase un meci de campionat și în ziua precedentă. Am înțeles că n-or fi bani de promovat în Liga Națională, dar parcă nici să ne uităm cum mătură junioarele pe jos cu o fostă finalistă de Cupa Campionilor nu e normal. Am tot auzit placa aceea cu ”echipa tânără”, dar nu se întrevăd speranțe că această echipă are vreun viitor, așa că ar fi momentul să se ia măsuri.

Dincolo de evoluția deplorabilă a gazdelor, puținii spectatoti au putut vedea la lucru o echipă frumoasă a Iașiului, care a jucat cu cel puțin o viteză peste adversare. Cât despre golgetera meciului, ieșeanca Bianca Tiron (17 ani), ea a făcut ce-a vrut cu handbalistele băcăuane și cu siguranță că nu peste mult timp vom mai auzi de ea în prima ligă și chiar la echipa națională.

Știința Bacău: Anghelescu (14 interv.) – Ciurariu 7, Vîlcu 4, Cîlici 3, Roșu 3, Ababei 2, Cârligeanu 2, Țocu 1, Chelaru. Antrenor: Ion Arsene.

LPS Iași: Inculeț (12 interv.) – Tiron 11, Agape 6, Conache 5, Orsivschi 4, Pintilei, Ștot, Ciofu, Teiu-Costin. Antrenor: Veniamin Lupan.

Un comentariu la „Știința Bacău – LPS Iași 22-26 (13-12), în Divizia A de handbal feminin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.