Cu toții, la Piatra Neamț / HAI, ROMÂNIA !


Naționala de handbal masculin a României joacă duminică la Piatra Neamț un meci care este important nu numai pentru calificarea la EURO 2014, ci poate chiar și pentru viitorul ei. Cu Eliodor Voica la cârmă, această echipă a pornit pe un nou drum, unul din care fac parte nu mai puțin de șapte handbaliști ai Științei Municipal Dedeman Bacău. Măcar pentru asta și merită să mergem duminică la Piatra Neamț să fim alături de România. Pentru ca această națională să se ridice prin Rotaru și Ghiță, pentru că handbaliștii români nu sunt neapărat mai slabi decât alții, ci le lipsește experiența meciurilor internaționale tari. Iar pentru a căpăta această experiență trebuie răbdare, indiferent că ne place sau nu. Sigur că trebuie să vedem și atitudine la cei ce evoluează sub tricolor, lucru care unora le-a lipsit la Koper. Una peste alta, echipa națională nu are culoare politică, echipa națională se încurajează necondiționat, dincolo de orice alte patimi și orgolii mărunte.
Va fi foarte, foarte greu să batem Islanda. Dar nu imposibil. Selecționata Muntenegrului a arătat joi la Manheim că nimic nu e imposibil. E rândul vostru, băieți. HAI, ROMÂNIA !

4 comentarii la „Cu toții, la Piatra Neamț / HAI, ROMÂNIA !”

  1. Eu unul mai am 3 locuri libere la mine in masina,daca e cineva interesat……..il costa o bere transportul 🙂

  2. misule ………..mergem cu masinile noastre ??? si ii lasam pe cei din primarie sa vina cu autocarele ???:))

    1. Robert imbin utilul cu placutul sa zic asa,eu trebuie sa fiu la ora 13 in piatra…..nu cred ca la ora aia sunt acolo autocarele 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.