Gudjon Valur Sigurdsson (THW Kiel): ”Mi-au plăcut jucătorii români: mari, puternici și rapizi”


Doi dintre cei mai valoroși componenți ai naționalei Islandei sunt componenții super-puterii germane THW Kiel, este vorba de interul stânga Aron Palmarsson și de extrema stângă Gudjon Valur Sigurdsson (vicecampion olimpic în 2008). În declarațiile acordate după partida de la Piatra Neamț, amândoi au avut cuvinte de apreciere la adresa selecționatei pregătite de Eliodor Voica.

Aron Palmarsson: ”A fost un meci foarte greu, îndeosebi în primele 15 minute, când românii ne-au muncit din greu. Sunt foarte fericit că vom pleca de aici cu ambele puncte. România mi s-a părut o echipă bună, cu un fază de atac bună și cu o apărare puternică, au alergat foarte mult și a fost foarte greu să obținem cele două puncte.”

Gudjon Valur Sigurdsson: ”România mi s-a părut o echipă bună, cu jucători tineri și puternici și a făcut azi un joc foarte bun, după părerea mea. Ultimele 10 minute au fost decisive poate fiindcă noi avem ceva mai multă experiență decât adversarii noștri și ne-am apropiat victoria. În privința calificării, poate că mai aveți șanse, nu se știe nicodată. Dar, eu sunt convins că vă veți califica la următoarele preliminarii, fiindcă aveți o echipă nouă. Mie mi-a plăcut echipa României: sunt mari, putrenici, rapizi, iar după ce vor acumula ceva experiență vor avea șanse foarte mari de calificare.”

2 comentarii la „Gudjon Valur Sigurdsson (THW Kiel): ”Mi-au plăcut jucătorii români: mari, puternici și rapizi””

  1. Sunteti prea eleganti baieti. Nu v-ati fortat decat atat cat va fost necesar sa castigati. Cat despre noi …o sa mai acumulam experienta si la urmatoarele preliminarii. Stiu sunt Pesimist .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.