Eliodor Voica: ”Am avut momente care au dat speranță dar, în acest moment, nu putem rămâne decât la acest nivel”


Antrenorul principal al naționalei României a admis că, deși echipa noastră a avut și momente bune de joc, la momentul actual nu poate depăși nivelul la care se află. Eliodor Voica: ”O înfrângere rămâne o înfrângere, iar noi nu putem decât să ne bucurăm de momentele bune ale jocului. După cum bine am văzut, chiar făcând abstracție de valoarea incontestabilă a adversarului nostru, am avut momente care au dat speranță dar, din păcate, în acest moment, nu putem rămâne decât la acest nivel. Sunt speranțe, momente bune de joc ale acestei echipe, dar suntem cu toții conștienți că acestea nu sunt de-ajuns. Șansele noastre de calificare au scăzut vertiginos în acest moment, dar aș spune că această echipă merită un credit care trebuie să i se acorde și aici mă refer la timp. După cum am văzut, avem jucători tineri și foarte tineri, cinci debutanți în momentul de față, nu spun asta ca o scuză, dar nu e simplu să ții piept unei echipe ca Islanda.”

Întrebat ce a făcut diferența în finalul partidei, selecționerul a răspuns: ”Aș putea spune că una din probleme a fost lipsa noastră de experiență, combinată cu o oarecare cădere fizică, dacă nu chiar și psihică.”

Un comentariu la „Eliodor Voica: ”Am avut momente care au dat speranță dar, în acest moment, nu putem rămâne decât la acest nivel””

  1. Da.Aveti dreptate, ne trebuie rabdare macar 20 de ani. Mai carati-l pe Paius dupa voi. Ca poate asa ii creste cota.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.