Știința Bacău – Tricolorul LMV Ploiești 1:3 (-21, 18, -22, -23), în Divizia A2 de volei masculin


Voleibaliștii de la Știința Bacău au înregistrat prima înfrângere pe teren propriu la capătul unui joc în care au abundat greșelile neforțate. De altfel, din tabăra băcăuană doar doi jucători au dat satisfacție, juniorul Andrei Sărăcuțu și veteranul Roberto Lazăr, prea puțin pentru a spera la o victorie. Singurul set în care Știința a jucat ce trebuia a fost cel de-al doilea, în rest s-a văzut că mai e mult de muncă. ”Avem jucători cu posibilități mult mai mari decât au arătat azi, cum ar fi Roberto Lazăr, care a greșit destul de mult, pe fondul lipsei de pregătire și a accidentării pe care a avut-o. De asemenea, cred că și la nivelul ridicătorului și libero-ului se poate mai bine. Noi am încercat, ne-am luptat, dar se pare că atât s-a putut astăzi”, a declarat antrenorul băcăuan Cornel Păduraru.

Știința: Martin (2 puncte), Sărăcuțu (26), R. Lazăr (17), Marciu (15), Gal (9), Bitire (2), Ursache – libero. Au mai jucat: Florea, T. Lazăr, Vasiliu, Cernov.

Tricolorul: Ioan, Cristudor (22), M. Lazăr (12), M. Marinescu (11), Dărvărescu (8), Adam (6), D. Marinescu – libero. A mai jucat Mehedințeanu.

În etapa viitoare, a VI-a, Știința Bacău va juca în deplasare la CSU Știința București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.