K.O. în 56 de minute / ZOK Split 1700 – Știința Bacău 0:3 (-7, -17, -10)


Voleibalistele de la Știința Bacău au făcut un prim pas apăsat spre optimile Cupei CEV după victoria în trei seturi obținută joi seara la Split în numai 56 de minute. Primul set a fost relativ echilibrat până la 3-5, după care băcăuanele au punctat de 9 ori consecutiv, în pofida celor două time-out-uri cerute de antrenorul gazdelor la 3-10 și 3-13. De la 14-3, a fost floare la ureche pentru oaspete să-și adjudece setul inaugural, ceea ce au și făcut, la un scor umilitor pentru adversare.
Știința a început în forță și setul al doilea, conducând cu 3-0, după care croatele au punctat de cinci ori consecutiv, iar Florin Grapă a cerut pentru prima și ultima oară time-out. Cu toate acestea, gazdele s-a desprins până la 9-5, scor de la care echipa băcăuană a început revenirea, având 16-10 la al doilea time-out tehnic și impunându-se apoi cu 25-17. În setul al treilea, voleibalistele pregătite de Florin Grapă le-au dat din nou cu sala-n cap croatelor câștigând la 10 și luând o opțiune importantă pentru calificare.

”Am întâlnit o echipă slăbuță, nu pot să mă bucur prea tare de această victorie. Mă gândesc că sâmbăta viitoare avem meci acasă cu Constanța, iar miercuri jucăm cu croatele și mi-aș fi dorit un joc mai puternic înaintea celui cu Tomis” , ne-a declarat antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Știința Bacău a evoluat la Split în următoarea alcătuire: Miclea-Grigoruță, Sobo (Sosa), Herlea (Faleș), Rogojinaru, Kamenova, Iosef, Gaido – libero.

Returul va avea loc la Bacău miercuri, 31 octombrie, de la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.