Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a IX-a


Sport Club Bacău – Ceahlăul II Piatra Neamț (vineri, ora 15, stadion ”Municipal” Bacău)
După eșecul usturător din ultimul meci disputat pe teren propriu, 2-4 cu CSM Moinești, formația pregătită de Marius Baciu își mută cartierul general pe stadionul ”Municipal”. Adversara echipei băcăuane va fi tocmai gruparea care le-a îngropat visele de promovare în primăvară, atunci când pietrenii au egalat în finalul jocului în timp ce pe banca băcăuană se bătea cuba. Arbitru: Vlad Ciobanu (Iași). Asistenți: Daniel Ștefănescu și Petronela Anițoaei (ambii din Iași).

CSM Moinești – FCM Dorohoi (vineri, ora 15, stadion ”Municipal” Moinești)
După egalul de acasă cu Sporting Suceava și o săptămână de pauză, ”gașca nebună” a lui Sorin Trofin dispută derby-ul etapei cu FCM Dorohoi, echipă ce a pierdut pe teren propriu vinerea trecută, cu Kosarom Pașcani. Cu siguranță că gruparea moineșteană va ținti toate cele trei puncte pentru a-și păstra fotoliul de lideră a seriei. Arbitru: Georgian Ionescu (Buzău). Asistenți: Vasile Popescu (Buzău) și Cătălin Guloiu (Tisău – BZ).

Știința Miroslava – Aerostar Bacău (vineri, ora 15, stadion ”Comunal” Miroslava)
După ce au întrerupt șirul înfrângerilor vinerea trecută, ”aviatorii” merg la Miroslava cu gândul la victorie. Cu moralul ridicat și cu un joc bun, elevii lui Ștefan Apostol se pot întoarce acasă cu 3 puncte binefăcătoare pentru situația din clasament. Arbitru: Marius Suhan (Suceava). Asistenți: Andrei Itco (Suceava) și Radu Crețu (Botoșani).

Tot vineri, de la ora 15, în seria I se mai dispută meciurile Oțelul II Galați – Young Stars Panciu și Kosarom Pașcani – Bucovina Rădăuți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.