EXCLUSIV / Eliodor Voica: ”Vor fi două partide foarte grele, chiar dacă jucăm acasă”


Cu mai puțin de 24 de ore înainte de primul meci cu Ystads IF, Eliodor Voica ne-a vorbit despre starea echipei băcăuane și despre așteptările sale de la jocurile din Cupa EHF.
Rep.: Care e starea de spirit înainte de dubla cu Ystads ?

Eliodor Voica: Cred că e o stare de spirit bună pentru competiție și zic eu că toată lumea e conștientă de importanța acestei etape și de rolul pe care fiecare jucător îl are în echipă.

Rep.: Ați făcut vizionări cu echipa suedeză, există lucruri de care ar trebui să vă temeți în mod special ?

E.V.: Au foarte multe plusuri, știută fiind și școala suedeză de handbal, cunoscută ca una modernă, eficace și constantă. În această conjunctură, eu zic că vor fi două partide foarte grele, chiar dacă jucăm acasă.

Rep.: E o veste bună că masivul lor inter dreapta nu a făcut deplasarea ?

E.V.: Nu știu dacă este foarte bună, mă refer la faptul că el poate fi înlocuit și bine am văzut că au și alte variante pe acel post, deci eu nu cred că e un impediment foarte mare pentru ei.

Rep.: Va fi și un duel între școala suedeză de handbal și cea balcanică ?

E.V.: Cu siguranță că putem privi această confruntare și din unghiul acesta, dar cred că determinante vor fi ambiția și dorința jucătorilor de a merge mai departe și de a se afirma.

Rep.: Plecăm cu un avantaj moral, dat fiind faptul că Știința vine după victoria cu Suceava, iar ei după o înfrângere la scor ?

E.V.: Ar putea constitui un avantaj, dar eu cred că în teren se vor cântări mult mai bine fazele și lucrul ăsta va fi repede uitat, fiindcă un meci de cupă europeană are o cu totul altă importanță.

Rep.: În final, te rog să transmiți un mesaj suporterilor.

E.V.: Veniți să sprijiniți în continuare echipa Bacăului, care are nevoie de dumneavoastră și, în plus, nu numai o dată s-a demonstrat că ați fost al optulea jucător.

3 comentarii la „EXCLUSIV / Eliodor Voica: ”Vor fi două partide foarte grele, chiar dacă jucăm acasă””

  1. Felicitări Odorhei pentru victoria împotriva lui Beşiktaş. Mult succes în retur, ar fi frumos să fim 2 echipe româneşti mai departe! Măcar aici să ţinem tricolorul sus, dacă nu în Champions League 😉

    1. mai frumos ar fi daca ar juca bacaul cu ……. aia in finala cupei EHF si ar castiga Stiinta! Hai Romania!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.