Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a VII-a


După două săptămâni de pauză, Sport Club Bacău revine pe teren sub conducerea lui Marius Baciu cu gândul la victorie și promovare. Vineri, sarcina băcăuanilor nu se anunță deloc ușoară, pe terenul satelitului fostei campioane Oțelul Galați, formație care, în condițiile întreruperii campionatului primei divizii, ar putea alinia mai mulți jucători de la prima echipă. Partida Oțelul 2 Galați – SC Bacău va fi arbitrată de o brigadă bucureșteană, condusă la centru de George Rădulescu, ajutat de asistenții Marius Constantin și Daniel Dumitriu.

Lidera CSM Moinești revine în fața propriilor suporteri în partida cu Sporting Suceava. Având în vedere parcursul de până acum, moineștenii sunt favoriți, o victorie a oaspeților fiind posibilă doar dacă sucevenii înscriu de 4 ori. Meciul CSM Moinești – Sporting Suceava va fi arbitrat la centru de vasluianul Ciprian Amarandei, care va fi ajutat de asistenții bistrițeni Mircea Roșca și Mihai Ungur.

Aerostar Bacău abordează partida cu Bucovina Rădăuți la victorie, în condițiile în care formația pregătită de Ștefan Apostol a acumulat doar trei puncte după cinci meciuri, asta nu numai din motive care țin de sport. Partida dintre Aerostar Bacău și Bucovina Rădăuți (vineri, stadion ”Aerostar”, ora 15) va fi arbitrată la centru de Dan Botescu (București), ajutat de Ionuț Paraschiv și Cristian Voicu (ambii din Focșani).

Celelalte meciuri al etapei: Petrotub Roman – Ceahlăul II P. Neamț și Știința Miroslava – FCM Dorohoi.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a VII-a”

  1. CSM Moinesti-Sporting Suceava 2-2.Pentru moinesteni au marcat Darie min 32 si Chelariu min 75.Sporting o echipa incomoda poate cea mai buna care a jucat la Moinesti.Oaspetii au condus de fiecare data dar elevii lui Trofin au revenit de fiecare data.Un meci care se putea termmina si cu victoria oaspetilor care la 2-1 au avut 2 mari ocazii si cu victoria gazdelor care au ratat in min 90 o mare ocazie de gol la scorul de 2-2.Un egal muncit in echipa Moinestiului fiind cel putin 4 jucatori sub 20 de ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.