Știința Bacău – ACS Șc. 181 SSP București 25-34 (11-16), în Divizia A de handbal feminin


Știința Bacău și-a întrerupt seria succeselor după numai două runde, suferind un eșec sever pe teren propriu în fața unei echipe pe care o învinsese în sezonul trecut. După cum începuse meciul, cu goluri de o parte și de alta, și scor egal în min.19, 9-9, s-ar fi putut crede că studentele băcăuane vor erupe și vor repeta meciurile din primele două etape. Din păcate, nu a fost să fie, pentru că au urmat două goluri consecutive ale elevelor din capitală, care parcă le-au hipnotizat pe studente, pauza consemnând un avantaj de 5 goluri pentru oaspete.
În repriza secundă gluma s-a îngroșat, bucureștencele stăpânind jocul cu autoritate, mărturie stând câteva scoruri intermediare: 17-25 în min.45, 19-25 în min.47, 20-26 în min.48 sau 20-29 în min 51. Și o constatare – oaspetele au beneficiat de 10 aruncări de la 7 metri, toate transformate, iar studentele au avut doar 4, de asemenea transformate.

Știința: Anghelescu, Toma – Ciurariu 7, Cârligeanu 5, Roșu 4, Vâlcu 3, Cîlici 3, Chelaru 3, Ababei, Pavăl, Manole, Tat, Ilișescu. Antrenori: Ion Arsene și Costel Oprea.

Școala 181: Juncu, Șerban, Anghel – Chiricuță 13, Abed Kader – 7, Cioca 4, Stroe 4, Gavrilă 3, Dăscălete 2, Grigoraș 1, Dascălu. Antrenori: Dănuț și Elena Gavrilă.

Arbitri: Adrian Dima (Galați) și Liviu Gheorghiu (Vaslui).

Etapa a IV-a va avea loc duminică, 7 octombrie, când Știința va evolua în deplasare, la Rapid CFR București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.