Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a V-a


Stadionul ”Moldova” din Roman va găzdui vineri după-amiază partida dintre Petrotub și Sport Club Bacău, sau altfel spus, duelul marilor dezamăgiri ale debutului de campionat, după cum a caracterizat partida proaspătul antrenor al Petrotubului, Gheorghe Poenaru. Va fi interesant de văzut în ce măsură Marius Baciu și Ghiță Poenaru reușesc să pună pe linia de plutire două grupări aflate în derivă. După această etapă, Marius Baciu va beneficia de două săptămâni în care va trebui să pună ordine tehnico-tactică la echipă. ”Curățenia” de toamnă a început deja, Florin Stoica fiind trimis la echipa secundă, semn clar că cine nu împărtășește filosofia despre fotbal a fostului căpitan al Stelei va fi pus pe liber. Meciul Petrotub Roman – SC Bacău va fi arbitrat la centru de brăileanul Daniel Decă, ajutat de asistenții buzoieni Mihai Coșconea și Laurențiu Constantin.

Revelația începutului de sezon, CSM Moinești, revine pe teren propriu după patru săptămâni, pentru partida cu Young Stars Panciu. Din păcate, moineștenii vor fi lipsiți de aportul a doi jucători, Apostu și B. Lupu, a căror utilizare a fost contestată de Sport Club Bacău după partida de vinerea trecută, carnetele acestora fiind reținute de FRF! Chiar și așa, e de așteptat ca trupa lui Sorin Trofin să-și facă norma de 3 goluri.

Etapa a V-a din Liga a III-a se va desfășura vineri, 28 septembrie, de la ora 17, celelalte jocuri ale rundei fiind CS Kosarom Pașcani – Ceahlăul II P. Neamț, Știința Miroslava – Sporting Suceava și Bucovina Rădăuți – FCM Dorohoi. Aerostar Bacău și Oțelul 2 Galați stau. Meciul de la Moinești va fi arbitrat de o brigadă din Iași, condusă la centru de Vlad Ciobanu, ajutat de asistenții Ștefan Patrichi și Daniel Ștefănescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.