Dubla manșă dintre Știința și Ystads IF se va disputa la Bacău ! / Puiu Ciobanu: ”Sper să mergem în grupe jucând doar în România !”


Clubul suedez Ystads IF a postat vineri pe propriul site un comunicat prin care își anunță suporterii că a acceptat disputarea ambelor manșe din turul al II-lea al Cupei EHF pe terenul Științei Municipal Dedeman Bacău. Suedezii aduc în sprijinul deciziei lor argumente financiare, amintind că la meciul de acasă cu Sporting Lisabona au asistat doar 545 de spectatori și invocând chiria mare pentru folosirea sălii din Ystad. ”Este o decizie tristă, fiindcă noi dorim întotdeauna să le oferim sportivilor noștri cele mai bune condiții pentru performanță. Cu toate acestea, obiectivul nostru rămâne acela de a avea un parcurs cât mai lung în Cupa EHF, de aceea sperăm să ne calificăm și să avem apoi adversari care să atragă o audiență cât mai mare”, se spune în comunicatul celor de la Ystads IF.

Partidele dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și Ystads IF, contând pentru turul al II-lea al Cupei EHF, se vor disputa pe 13 și 14 octombrie, ambele meciuri urmând să înceapă la ora 18. ”Visul meu e să ne calificăm în faza grupelor fără să ieșim din România. Asta ar însemna să-i eliminăm pe suedezi, după care să picăm cu Odorheiul în turul al III-lea și să-i eliminăm și pe ei”, ne-a spus managerul Științei, Puiu Ciobanu.

Un comentariu la „Dubla manșă dintre Știința și Ystads IF se va disputa la Bacău ! / Puiu Ciobanu: ”Sper să mergem în grupe jucând doar în România !””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.