Se încing motoarele în centrul Oneştiului în prima zi de toamnă


Primăria Municipiului Oneşti în colaborare cu Clubul Sportiv Rally Spirit, organizatorul Raliul Moldovei 2011 şi 2012, pregăteşte pe 1 septembrie, de la orele 17:00, în centrul oraşului, pe bulevardul Oituz, Onesti Motor Show, un spectacol inedit pentru publicul oneştean.
Acest gen de eveniment, care va dura mai bine de două ore, va cuprinde trei discipline sportive: stunt moto, drift şi demonstraţii cu maşini de raliu. Pilotul oneştean Adrian Răspopa va pilota un Subaru Impreza pregătit pentru raliu. Preşedintele Federaţiei de Drift, Gabi Onofrei, va alinia la start două maşini pregătite de drift. Cascadorii profesionişti Răzvan George şi Sorin Zaharia, dar şi Cosmin Diacu, care va performa pe o maşină Catherman, vor oferi celor prezenţi un show de excepţie din care nu vor lipsi săriturile peste o maşină incendiată, dar şi multe acrobaţii, derapaje şi mult fum.

Ca noutate, organizatorii vor pune la bătaie scaunul de copilot pentru 10 căştigători la tombola special organizată pentru acest spectacol. De asemenea, vor fi acordate premii substanţiale oneştenilor, din partea partenerilor evenimentului la finalul show-ului, prin tragere la sorţi, în cadrul tombolei.
”Am vrut ca la Oneşti să organizăm şi alt gen de spectacole. Cred că oneştenii aşteptau de ceva timp un astfel de eveniment, mai puţin întâlnit. Sunt sigur că evoluţia piloţilor şi a motociliştilor îi va impresiona pe cei prezenţi la Onesti Motor Show şi că va deschide apetitul oneştenilor pentru astfel de proiecte”, a declarat Laurenţiu Neghină, primarul municipiului Oneşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.