Final cu victorie / Știința MD Bacău – RK Struga 44-17 (19-9)


Știința Municipal Dedeman Bacău a terminat pe locul 5 turneul internațional de handbal în aer liber de la Struga (Macedonia). În partida pentru locurile 5-6, vicecampioana României a învins la scor echipa gazdă, care activează în liga secundă macedoneană. Marius Bondar și Ionuț Rotaru nu au fost folosiți în această partidă, în timp ce Dragoș Iancu a fost declarat jucătorul meciului. ”A fost un meci în care se știa de la bun început câștigătoarea, pentru că echipa gazdă e mult sub nivelul celorlalte cinci participante. Cu această ocazie, le-am oferit prilejul celor tineri de a evolua mai mult. Pot să spun că jocul nostru capătă ușor-ușor contur, iar în acest meci am încercat să ne așezăm mai bine în anumite situații de joc și să ne căutăm traseele mai ușor”, a declarat Eliodor Voica pentru Sport.Bacaul.Ro.

În privința utilității participării la turneul din Macedonia, antrenorul principal al Științei ne-a spus: ”A fost un lucru pozitiv, fiindcă am avut ocazia să ne confruntăm cu echipe care, mai devreme sau mai târziu, vor fi în aceeași cupă cu noi. De asemenea, am văzut care este nivelul la care trebuie să aspirăm, respectiv al echipei franceze, al celor de la Dinamo Minsk și chiar al celor de la Meshkov Brest.”

Delegația Științei Municipal Dedeman Bacău pleacă duminică dimineață spre casă, sosirea în Bacău urmând să aibă loc în noaptea de duminică spre luni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.