Turneul final al handbaliștilor juniori I, din nou în Bacău / Finalele sunt interzise publicului larg


Pentru al doilea an consecutiv, Bacăul va fi gazda turneului final al Campionatului național de handbal rezervat juniorilor I. Asta ar fi singura veste bună. Federația Română de Handbal a ținut din nou să ia decizii ciudate și de neînțeles, cum ar fi programarea turneului de duminică (3 iunie) până joi. Iar bomboana pe colivă o reprezintă finalele, programate de la orele 10 și 12, în zi lucrătoare. Cât de nătâng poți să fii să faci asemenea programări ? Ori poate că turneul trebuie văzut doar de Gațu, Marinescu, Mateescu și tanti Cati. Bonus, meciul al treilea din grupă al celor de la CSS Bacău, care poate fi decisiv, va avea loc loc marți, 5 iunie, de la ora 12, când toată lumea e la școală sau la serviciu. Alți inteligenți.

Altfel, cele 8 echipe calificate au fost împărțite în două grupe, după cum urmează:
Grupa I : CSS Bacău, Gr. Șc. 1 Mai Ploiești, CSS 2 Baia Mare, CSS 2 București.
Grupa a II-a: CSS Sibiu, CSS 1 Constanța, Lic. Teoretic ”Traian Vuia” Reșița, Extrem Baia Mare.

Meciurile din grupe vor avea loc duminică, luni și marți. Miercuri se vor desfășura semifinalele și meciurile de clasament, iar joi, 7 iunie, au fost programate finala mică și finala mare.

2 comentarii la „Turneul final al handbaliștilor juniori I, din nou în Bacău / Finalele sunt interzise publicului larg”

  1. Putem vedea undeva programul complet al meciurilor ? macar Dumneavoastra sa ne intelegi si ajutati……va trebui sa facem slalom cu ceasul,intre meciuri si activitatile cotidiemne 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.