Rămâne pe la anul / U Transilvania Cluj – CSM Bacău 36-25 (11-12)


Visele de promovare ale tinerei echipe băcăuane s-au năruit în ultimele 30 de minute ale partidei cu U Transilvania Cluj, din turneul de baraj de la Buzău. După o primă repriză foarte bună, pe care au încheiat-o în avantaj, handbaliștii pregătiți de Sebastian Hagiu s-au pierdut cu firea după câteva intervenții extrem de inspirate ale portarului Szopka, iar ardelenii s-au desprins decisiv. Până la urmă, a fost o victorie logică a clujenilor, mai experimentați și net superiori la capitolul talie, însă o echipă foarte dură (Mihai și Irimiaș au văzut direct cartonașul roșu pentru intervenții brutale) și având un componență un derbedeu, al cărui comportament n-are nicio legătură cu spiritul handbalului, e vorba de Grasu. Cât despre băcăuani, ei și-au dorit, s-au luptat dar au plătit scump lipsa de experiență.

CSM Bacău ratează promovarea, însă merită aplauze pentru un sezon în care au pierdut doar două meciuri. Tânăra echipă băcăuană o va lua, însă, de la capăt din toamnă cu un an de experiență în plus și poate cu mai multe jocuri cu adversari puternici în pauzele competiționale, atacându-se din nou promovarea în primul eșalon.

U Cluj: Szopka, T. Stănescu – Grasu 8, Vlad 7, Turcu 6, Lazăr 6, Bușecan 3, Mihai 2, Irimiaș 2, Fazakas 1, Șomlea 1, Micu. Antrenor: Liviu Jurcă.

CSM Bacău: Erhan, Grigoraș – Bulov 7, Tărîță 4, M. Bujor 3, Bahan 3, Zvanciuc 2, Zacaciurin 2, Rață 2, Șipulin 2, Carali, Cotinghiu, Anghelov, Macovchin. Antrenor: Sebastian Hagiu.

9 comentarii la „Rămâne pe la anul / U Transilvania Cluj – CSM Bacău 36-25 (11-12)”

 1. vai de mine,brutalitatea aceasta in handbal ar fi trebuit scurtata.ce e djudo sau k1.pentru joaca jucatorilor brutali li-asi da cartonas rosu antrenorilor si arbitrilor care admit lucrul acesta.si pentru fiecare interventie bruta, ce inseamna asta;in rugby este aparare,dar aici primesti direct cu pumnii in cap sau intre coaste.
  pentru cei care vorbesc de ortografie, cind vad si aud asa ceva scuze nici nu ma gindesc la greselile mele gramaticale.

 2. oricum bravo baetilor, numai ca nustiu ce fac baetii care decurs de un an intreg ori nu au batut nicio minge ori numai citeva,lasa acei sa lucreze mai mult sau nustiu.dar salariul il primesc toti la fel.

 3. NUM 22 DIN CLUJ A JUKAT FOARTE URIT….NUMAI CU PUMNE, SI PALITURI LA OASE…ASTA NU E HANDBALL, II BOXING..BAETII DE LA BACAU BRAVO, AU LUPTAT CINSTIT..
  SI VASI SPUNE UN LUKRU , SI MA ADRESEZI LA DOMNUL PRIMAR–INTORCETIL PE DOMNUL GOMENIUK, CACI FARA EL SAU STRIKAT MULTE LUKRURI BUNE,,SE VEDE TARE..

 4. Pentru un jucator cu 9 ani de liga nationala,care nu a primit in toti acesti ani cartonasul rosu cuvintul derbedeu este foarte urit si nedrept.Intrebativa „tineri jucatori educati” cu ce cuvinte l-au gratulat pe grasu si veti afla motivul atitudini lui.Intrebatii si pe cei de la Stiinta Bacau de ce vor sa-l transfere si va veti lamuri complet.In rest ce sa mai vorbim de derbedei cind dai 2 cartonase rosii direct in prima repriza.

  1. Jucători care ”mitraliază” banca adversă și își înjură adversarii ca la ușa cortului n-au ce căuta la Bacău. Pentru ce a făcut el la Buzău, cuvântul derbedeu e chiar un alint.

 5. ce sa faca??sa l aduca pe gomeniuc inapoi??zici tu ca s au stricat multe lucruri bune si ca se vede tare?? esti in mare eroare, dragul meu domn… pacat ca n a plecat mai devreme, s ar fi vazut mult mai din timp evolutia acestor copii, din toate punctele de vedere. gomeniuc sa stea acolo unde este acum, ca sta BINE…BRAVO ANTRENORULUI, BRAVO JUCATORILOR!!

 6. palituri la oase =)))) sa-l lase pe hagiu sa-si faca treaba, a venit timpul ca antrenorii tineri sa fie lasati sa progreseze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.