Pas cu dreptul / CSM Bacău – HCM Baia Mare 32-29 (17-17)


Handbaliștii de la CSM Bacău au învins pe HCM Baia Mare în prima partidă a turneului de promovare în Liga Națională, care se dispută la Buzău. Băcăuanii s-au impus joi cu 32-29 și vor disputa vineri de la ora 16 jocul decisiv pentru promovare cu U Transilvania Cluj. În meciul cu HCM Baia Mare, CSM Bacău a evoluat în formula: Grigoraș, Erhan – Bulov 8, Tărîță 7, M. Bujor 7, Bahan 5, Vartic 2, Carali 2, Zvanciuc 1, Zacaciurin, Șipulin, Anghelov, Rață. Antrenor: Sebastian Hagiu.
În meciul al doilea al primei zile, HC Vaslui a trecut de CSM Oradea cu 30-29.

5 comentarii la „Pas cu dreptul / CSM Bacău – HCM Baia Mare 32-29 (17-17)”

  1. felicitari sincere pentru succes,victorie azi ca o reparatie morala pentru indepartarea lui NICOLAE GOMENIUC. Atentie! urmeaza schimbari majore de la juniorii lui Calin pina aici la CSM; vorbesc de schimbari de antrenori…

  2. Bravo, bravo baieti.tineti asa si mai departe.vedeti fara traumatisme.noi va iubim, va pupam, va sustinem.

  3. pai trebuia sa-l lase pe gomeniuc macar ca antrenor secund, dar credca cuiva…
    imi pare rau ca ati perdut meciul cu transilvania.acum cineva sa mai dea din coate.

  4. ce le mai stiu unii pe toate!!!!stand in fotoliu, toata lumea are pareri, si toti le stim pe toate….dar haideti sa vedeti si cata munca e in spatele la ceea ce vedeti voi si comentati ca niste mari stiutori, ok???bravo echipei , bravo antrenor si bravo tuturor celor care au sustinut sincer aceasta echipa!!!!!sa ajungeti si voi unde au ajuns ei, sa va permiteti macar sa visati asa cum viseaza ei si mai vorbim….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.