Constantin Ștefan: ”A fost un meci tacticizat, european, între două echipe valoroase”


Se vede treaba că antrenorului Constantin Ștefan îi priește Bacăul. După ce anul trecut a remizat în ultima secundă cu U Transilvania Cluj, acum tehnicianul a obținut prima victorie a Constanței la Bacău din ultimii 5 ani.
Rep.: A fost mai greu decât vă așteptați ?

Constantin Ștefan: Nu, n-a fost mai greu, știam că vom întâlni o echipă foarte valoroasă pe terenul acesteia, știam că întâlnim vicecampioana. Mă bucur că am avut un meci de o asemenea factură, fiindcă numai cu astfel de meciuri vom putea pătrunde în Europa și vom putea face față în cupele europene. Cred că astăzi a fost un meci european, între două echipe valoroase.

Rep.: Totuși, parcă nu a fost spectacolul la care s-ar fi așteptat lumea, în condițiile lipsei de presiune, date fiind obiectivele îndeplinite pentru ambele echipe…

C.Ș.: Eu știu că spectatorilor le place să vadă multe goluri, dar a fost un meci destul de tacticizat, cu două apărări foarte bune și cu doi portari în zi mare. Automat, au apărut foarte multe ratări iar rezultatul este efectul celor două apărări foarte agresive.

Rep.: Ați fost nemulțumit de arbitraj ?

C.Ș.: Nu știu, una peste alta cred că au făcut greșeli de ambele părți. Probabil că brigada de arbitri nu se aștepta la un meci atât de tensionat, dat fiind faptul că lucrurile erau rezolvate dinaintea jocului. Sunt două echipe valoroase, cu jucători cu personalitate, fiecare echipă a vrut să câștige și cred că azi am rezistat mai mult fizic decât Bacăul, iar pe final am tranșat victoria în favoarea noastră.

Rep.: Faptul că veți deveni campioni cu maximum de puncte ce spune despre valoarea campionatului?

C.Ș.: Campionatul românesc nu e unul foarte puternic, știm asta cu toții și nu trebuie să ne ascundem. Acest lucru se vede în evoluțiile echipelor care joacă în cupele europene și din păcate nu avem ce face. Ca să parcurgem cât mai multe tururi în cupele europene, ar trebui să avem cât mai multe meciuri de nivelul celui din seara asta.

2 comentarii la „Constantin Ștefan: ”A fost un meci tacticizat, european, între două echipe valoroase””

  1. „ECHIPA SI ANTRENOR DE RAHAT”

    Numai prost nu e prost! Rahat’ e bun si ecologic. FELICITARI HCM Constanta precum si Stiinta Bacau

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.