Degringolada continuă la SC Bacău: 0-0 acasă cu CS Panciu


Sport Club Bacău și-a continuat evoluțiile modeste în eșalonul al treilea, obținând o nouă contraperformanță ”de răsunet”, 0-0 pe teren propriu cu CS Panciu. E-adevărat că și liderul s-a încurcat surprinzător acasă, tot cu o echipă vrânceană, iar Rapid Suceava a stat, însă 12 puncte obținute în 7 etape e un palmares jenant pentru o echipă cu pretențiile SC-ului. Din păcate, pretenții cât cuprinde, fotbal mai deloc. Cealaltă echipă băcăuană, în schimb, a remizat în deplasare la Ceahlăul II, 0-0, Aerostarul confirmând forma bună arătată în retur. Iată rezultatele etapei a XXII-a din seria I a Ligii a III-a: Ceahlăul II – Aerostar Bacău 0-0, Petrotub Roman – CSM Focșani 0-0, SC Bacău – CS Panciu 0-0, CSM Pașcani – Politehnica Galați 3-2, FCM Dorohoi – Cetatea Tg. Neamț 1-1 și CSM Rm. Sărat – Sporting Suceava 2-0. Partida Oțelul II – ABC Stoicescu a fost amânată. Rapid CFR Suceava a stat.
În clasament, conduce Petrotub Roman (46 p, 21 jocuri), urmată de Rapid CFR Suceava (44 p, 20 de jocuri) și SC Bacău (43 p, 21 jocuri). Aerostar Bacău ocupă locul 7, cu 31 de puncte.

2 comentarii la „Degringolada continuă la SC Bacău: 0-0 acasă cu CS Panciu”

  1. De la Darabani (Bt) până la Adjud se vede cu ochiul liber că fotbalul băcăuan este în degringoladă. Acolo unde lucrurile mergeau bine (la FCM) a trebuit musai să se schimbe antrenorul, că aşa a vrut cineva. La SC (Mesagerul) nu a mers şi nici nu este un interes de promovare. Aducerea de Magiun a fost de mască, motiv de a scoate banii din Primărie. Strategia cu antrenorul braşovean îi aparţine lui Goian, adică îmbârligătorul şef de pe lângă Romică S. Restul e … can-can. Promovarea ?? Mai încolo …. mai vorbim după alegeri despre subiect .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.