CSM Oradea – CSM Bacău 29-27 (16-14), în primul amical de vineri


Divizonara secundă CSM Bacău a disputat vineri dimineață, în deplasare, un prim joc de verificare în compania liderei seriei de Vest din Divizia A la handbal masculin, CSM Oradea. A fost un joc frumos, disputat sub semnul echilibrului, în care niciuna dintre echipe n-a condus la o diferență mai mare de două puncte. De altfel, în minutul 58 scorul era 26-26, iar în ultimul minut, la 28-27, băcăuanii au ratat atacul, gazdele stabilind scorul final pe contraatac.
CSM Bacău i-a lăsat acasă pe Zacaciurin, Anghelov (ambii cu probleme medicale) și Rață (va juca sâmbătă în campionatul juniorilor pentru CSS Bacău). De asemenea, la gruparea băcăuană a debutat centrul Marius Bahan (20 de ani), adus de la CSU II Suceava (unde, conform colegilor de la gazetasv.ro, a avut ceva probleme disciplinare), transfer despre care oficialii echipei n-au binevoit să informeze pe nimeni.

CSM Bacău: Grigoraș, Erhan – M. Bujor 6, Tărâță 6, Carali 5, Zvanciuc 3, Bahan 3, Cotinghiu 2, Bulov 1, Vartic 1, Macovchin, Beleaev, Șipulin, Folescu, Ghenghea.

Vineri, de la ora 17.00, CSM Oradea și CSM Bacău vor disputa o a doua partidă de verificare.
Foto: tvs.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.