EXCLUSIV / Amelia Busuioceanu: ”N-am avut niciodată probleme de adaptare”


Golgetera la zi a Ligii Naționale de handbal feminin este de joi jucătoarea echipei CSM Bacău. Amelia Busuioceanu a început să joace handbal la Slatina, după care a evoluat de-a lungul carierei la Oltchim, Tomis Constanța, Rapid, U Cluj, Oțelul Galați și HCM Roman, adunând și câteva selecții la echipa națională. Iată interviul pe care noua jucătoare a Bacăului l-a acordat site-ului nostru.
Rep.: De ce ai ales CSM Bacău ?

Amelia Busuioceanu: Fiindcă mi se pare o echipă interesantă, cu jucătoare bune și, în plus, după discuția telefonică pe care am avut-o cu doamna profesoară Manea, dumneaei mi-a dat multă încredere.

Rep.: Crezi că obiectivul de evitare a retrogradării e realizabil ?

A.B.: Bineînțeles, de aceea am și venit aici și n-am semnat pe jumătate de an sau un an și jumătate, ci pe doi ani și jumătate, iar seriozitatea oamenilor de aici m-a convins de lucrul acesta.

Rep.: Crezi că te vei adapta rapid la noua echipă ?

A.B.: Eu le cunosc pe aproape toate colegele mele și vreau să vă mai spun că n-am avut niciodată probleme de adaptare la niciuna din echipele la care am jucat.

Rep.: Te mai gândești la echipa națională ?

A.B.: Bineînțeles, echipa națională rămâne pentru mine un obiectiv, fiindcă e o mândrie și o mare realizare să ajungi să joci pentru țara ta. Eu îmi doresc să ajung din nou acolo și știu că asta va depinde numai de evoluțiile mele, iar eu voi face totul pentru asta.

Rep.: Ai un mesaj pentru suporterii băcăuani ?

A.B.: Să fie alături de noi și la bine și la rău. CSM Bacău e o echipă abia formată, tânără, iar după ce vom evita retrogradarea anul acesta, vom face o figură frumoasă în sezoanele următoare.

2 comentarii la „EXCLUSIV / Amelia Busuioceanu: ”N-am avut niciodată probleme de adaptare””

  1. SPERAM INTR-O FIGURA FRUMOASA ! DARA DACA E CUM AI FACUT LA ROMAN .. CELEBRE FIIND DECLARATIILE TALE GEN .. „CAT DE TARANI SUNT AIA” .. SI .. „EU JOC DOAR PENTRU BANI AICI” .. E GRAVA RAU.. ZBORI DIN PRIMA !! IN REST „SUCCESSuri” !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.