Sebastian Hagiu: ”Trebuie să facem ceva cu aceste ratări”


La finalul întâlnirii cu HC Vaslui, antrenorul Sebastian Hagiu era mulțumit de victoria obținută, dar a admis că mai e foarte mult de lucru la echipa băcăuană. ”A fost foarte greu, fiindcă încă ne distrăm cu ratările. Nici n-am spus că nu batem la 10 goluri, dar am avut 24 de ratări de la semicerc și 6 de la 7 metri. A fost meciul portarilor, iar ai noștri au fost mai buni. Important este că am câștigat, suntem pe primul loc, dar trebuie să facem ceva cu aceste ratări, fiindcă nu se mai poate. Linia de 9 metri a ratat foarte mult. După ce au început meciul foarte bine, ceva s-a întâmplat cu ei, Vartic nu a reușit să-i așeze bine în teren, nici Bujor n-a făcut-o și s-au comis foarte multe greșeli tehnice. Au intrat în jocul lor, n-au fost calmi, au fost tensionați, probabil că miza jocului le-a influențat evoluția, fiind vorba de de derby-ul seriei. Nu comentez arbitrajul. ”

2 comentarii la „Sebastian Hagiu: ”Trebuie să facem ceva cu aceste ratări””

  1. Nu comenteaza arbitrajul! Mi-e jena! Ilcunoisc bine pe acest individ si credeam ca e un domn! M-am inselat amarnic! A uitat si de unde a plecat! Un scamator!

  2. chiar toata lumea nega realitatea??chiar nimeni nu mai poate face aprecieri obiective cu privire la acest meci??hmm… oare despre ce meci vorbiti?? in privinta d-nului prof hagiu, intr adevar , nu l cunosti atat de bine, a fost ,este si in mod sigur o sa ramana un domn…asta e pana la urma diferenta dintre el si restul celor ca tine care pot face comentarii de genul asta..toate bune

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.