Liviu Goian: ”În viață, trebuie să accepți că poți să ieși și pe locul 2”


Am fi vrut să ascultăm părerea antrenorului Ciprian Panait la finalul meciului cu Luceafărul Mihai Eminescu, dar tehnicianul SC-ului a evitat presa, s-a urcat în mașină și… dus a fost! Nu același lucru s-a întâmplat cu președintele grupării băcăuane, care a acceptat să ne spună câteva cuvinte despre meci și despre sezonul abia încheiat.

Rep.: Cum v-a plăcut meciul de astăzi ?

Liviu Goian: Din punctul meu de vedere, a fost un joc de vacanță, n-a mai fost tensiunea meciurilor de altădată, iar jucătorii au fost relaxați. Scorul este mulțumitor, dar mă deranjează că am primit gol de la o echipă care are numai 3 puncte, în timp ce noi avem cea mai bună apărare a seriei, însă acest lucru este scuzabil prin gradul de concentrare a jucătorilor.

Rep.: Despre campionat, în ansamblu ?

L.G.: Cred că a fost un campionat destul de frumos, care mi-a plăcut și în care lupta cu FCM-ul ne-a motivat. Sincer, mi-aș fi dorit ca această luptă să fi fost mai lungă, până în ultimele etape. Categoric că ne-am dorit ca noi să fim cei învingători, dar în viață trebuie să accepți că poți ieși și pe locul 2, trebuie s-o faci demn, iar noi vom continua lupta iar anul viitor cred că vom promova.

Rep.: Aveți vreun semnal că ați putea promova de anul acesta, în condițiile acestui scandal iscat cu licențierile ?

L.G. Nu, nu am niciun semnal. Știu că pe 20 iunie va fi o nouă ședință a Comitetului Executiv al FRF, în care probabil că se va schimba regulamentul federației, iar atunci putem să ne așteptăm la surprize.

Rep.: Ar fi pregătită echipa pentru Liga a II-a ?

L.G.: Da, cu câteva întăriri la nivelul lotului de jucători, eu cred că suntem o echipă cel puțin de mijlocul clasamentului.

Rep.: Care e situația lui Dobârceanu, care nu a evoluat, deși nu e nici accidentat, nici suspendat ?

L.G.: Din câte știu eu, la ultimele trei partide, antrenorul a decis să-l scoată din lot pentru acte de indisciplină. Noi am luat la cunoștință, am respectat decizia, de-acum campionatul e gata și îl așteptăm pe următorul.

3 comentarii la „Liviu Goian: ”În viață, trebuie să accepți că poți să ieși și pe locul 2””

 1. Pe locul 2 in clasament, pe ultimul loc in preferintele suporterilor bacauani si pe primul loc in topul rusinii pentru SC Bacau. „Felicitari” pentru cheltuirea altor bani publici pentru nimic. Asteptam cu interes consecintele.

 2. lasa ma banii publici nu mai vorbi prostii.
  ce ai vrea sai deie banii lui seche?
  seche si’a facut echipa personala atunci sa plateasca.
  decind a luat seche clubul nu am mai calcat la stadion.
  acum ma duc la SC Bacau pentru ca este clubul orasului.

 3. BV simbad .. BV .. MA REZUM LA ATAT .. seche sa nu MAI INTINDA MANA LA CERSIT .. LA MUNCA SA VEDEM ACUM DACA AI CU CE ?? SA VEDEM CUM O SA IEIE DE LA FIUUTU SI SA-I DAI LA FCM SI SA VEDEM CU VEI INCERCA , POLITIC SA VINZI „AFACEREA: ..SA VEDEM SI IN PLUS CATI SUPORTERI VETI AVEA .. ATUNCI CAND VE-TI „RETROGRADA” .. DIN NOU !!!
  SA FIE VESELIE !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.