Handbal la puterea a treia miercuri, în Sala sporturilor din Bacău


Știința MD Bacău – Steaua București (Liga Națională de handbal masculin, ora 18, live text pe BacaulSportiv.ro)
Handbaliștii pregătiți de Eliodor Voica și Gabriel Armanu nu au avut mult timp de respiro după deplasarea la Koper. Adversara din meciul de miercuri seara, Steaua București, se află, oricât ar părea de incredibil, într-o luptă grea pentru evitarea retrogradării, lucru de neconceput doar cu un an în urmă, când bucureștenii disputau semifinalele Cupei Cupelor. Cu toate acestea, e greu de crezut că băcăuanii vor avea un meci ușor în fața unei echipe disperate după puncte. Cu siguranță că va fi o partidă de care pe care, ambele formații având nevoie de victorie. Meciul va fi arbitrat de cuplul buzoian alcătuit din Georgian Băducu și Răzvan Voicu.
Celelalte meciuri ale etapei: Poli Municipal Timișoara – Energia Pandurii Tg. Jiu (16.30), UCM HC Caraș-Severin – HCM Constanța (16.30), CSM Satu Mare – CSM Oradea (17.00), Minaur Baia Mare – Dinamo Municipal Brașov (17.00), CSM București – CSU Bucovina Suceava (18.00) și HC Odorhei – U Transilvania Cluj (18.15).

Știința Bacău – Spartac București (Divizia A handbal feminin, ora 14)
După o nouă pauză competițională de trei săptămâni, handbalistele pregătite de Ion Arsene și Costel Oprea își reiau cursa spre calificarea la turneul de promovare cu un meci lejer, de încălzire. Adversara Științei se află pe penultimul loc în serie și e clar că singura problemă care se va pune va fi cea a proporțiilor scorului.

Știința MD II Bacău – CSU Bucovina II Suceava (Divizia A handbal masculin, ora 16)
Echipa a doua a Științei e mai mult obligată decât bucuroasă să dispute partida cu ”satelitul” Sucevei. Tinerii handbaliști pregătiți de Nicolai Gomeniuc sunt mai mult cu gândul la turneul semifinal de juniori care va începe vineri, la Pitești, fiind de dorit evitarea accidentărilor. Rămâne de văzut în ce măsură băcăuanii vor putea alinia o formulă de echipă în conformitate cu regulamentele federale, adică având 6 jucători născuți între 1986 și 1991 și nu mai mult de 5 juniori! Așteptăm cu interes regulamentul ediției viitoare, în care e posibil să apară prevederi privind tunsoarea (pe cap și eventual picioare), lungimea unghiilor și dimensiunile urechilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.