Havard Augensen (ØIF Arendal): ”Au fost momente în care nu știam ce să mai facem”


Cel mai bun jucător al norvegienilor în partida de sâmbătă seara a fost pivotul Havard Augensen, autor a cinci goluri și jucător de clasă, care a jucat și în Champions League cu echipele Sandefjord și Drammen. La finalul partidei de la Bacău, handbalistul lui ØIF Arendal ne-a acordat un scurt interviu.
Rep.: Cum a fost, Havard, mai rău decât v-ați așteptat ?
Havard Augensen: De fapt, a fost chiar puțin mai bine. Sunt mulțumit de prima repriză, dar în repriza secundă am obosit, iar adversarii noștri au jucat foarte bine. Sunt puțin dezamăgit de ultimele 10 minute ale meciului, dar, una peste alta, a fost un meci frumos, cu un public extraordinar.

Rep.: Ai mai jucat vreodată în Norvegia în fața unui asemenea public ?
H.A.: În Norvegia, un public atât de numeros există în ”Final Four”-ul campionatului, dar spectatorii de aici sunt mult mai gălăgioși, de aceea a fost foarte plăcut să jucăm aici, a fost un super-public.

Rep.: V-a surprins echipa română cu ceva ?
H.A.: Nu chiar, văzusem imagini cu ei și știam că e o echipă puternică, având un portar foarte bun, iar astăzi au fost mai puternici decât noi, poate și pentru că au făcut mai multe schimbări în timpul jocului. Sincer, speram să pierdem la maximum 5 goluri, iar 9 goluri handicap înseamnă destul de mult dar mai avem totuși o șansă la meciul retur.

Rep.: Așadar, consideri că Știința are prima șansă la calificare ?
H.A.: Bineînțeles, pornesc totuși cu nouă goluri avantaj. În orice caz, îi vom primi cu aceeași ospitalitate cu care am fost primiți și noi aici, astfel încât călătoria lor în Norvegia va fi una plăcută.

Rep.: Te-a impresionat în mod deosebit vreun jucător din echipa adversă ?
H.A.: Nu, cred că toți jucătorii sunt valoroși. Fiecare jucător al echipei adverse are calități foarte bune, așa că au fost momente în care efectiv nu știam ce să facem, cărui jucător să-i acordăm mai mare atenție. La un moment dat, ne ocupam de interul stânga, și atunci apărea la rampă interul dreapta, deci toți jucătorii au arătat calități deosebite.

Rep.: În final, spune-mi cum ți-a plăcut Bacăul, fiindcă ați avut ocazia să vă plimbați puțin ?
H.A.: Drăguț, e diferit față de ce este în Norvegia și întotdeauna e interesant să vizitezi locuri noi și sper că și viața de noapte de aici e interesantă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.