Eliodor Voica: „Nouă goluri nu înseamnă un handicap pentru echipa adversă și nici un avantaj pentru noi”


Eliodor Voica s-a arătat extrem de mulțumit de victoria obținută de echipa sa, însă a ținut să avertizeze că diferența de nouă goluri nu este una decisivă:„În momentul de față, nu ne putem considera calificați. Vreau să transmit tuturor, inclusiv jucătorilor, că nouă goluri nu înseamnă un handicap pentru echipa adversă și nici un avantaj pentru noi. Știm cu toții că au fost multe situații în care diferența de nouă puncte nu a fost una decisivă. Eu cred că în Norvegia mergem să câștigăm, mi-ar plăcea să se întâmple asta și cred că ar trebui să luăm în considerare că partida retur va începe de la scorul de 0-0.
Referitor la evoluția echipei sale, „Colin” a afirmat că nu este pe deplin încântat, punând acest fapt pe seama afirmațiilor care s-au făcut despre echipa norvegiană. „Pot spune că sunt mulțumit în proporție de 50%, având în vedere că băieții au început meciul mai degrabă surprinși decât timorați. Cert este în momentul de față că rezultatul ne este favorabil și e mai mult e un avantaj moral pe care echipa l-a câștigat în urma acestui joc.”
Antrenorul băcăuan nu a fost impresionat în mod special de un jucător anume, acesta remarcând întreaga echipă, un produs al puternicei școli de handbal scandinave: „Sunt jucători buni, jucători valoroși, proveniți din puternica școală de handbal scandinavă. Nu am văzut un jucător extraordinar sau care să pot spune că poate face diferența. Dar nu vreau nici să spun hop fără să sar șanțul, conform zicalei românești.”
Cât despre evoluția lui Ionuț Rotaru, Eliodor Voica a avut doar cuvinte de laudă. În ceea ce privește locul lui în echipa națională, acesta e de părere că totul trebuie construit treptat. „Eu cred că în momentul de față Ionuț este câștigul acestei echipe și personal cred că mai are multe de arătat. Cât despre echipa națională eu zic să nu ne gândim atât de departe și să construim pas cu pas”, a spus antrenorul Științei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.