Andre Jörgensen Hofstohl (ØIF Arendal): ”O înfrângere la 3-4 goluri ar fi un rezultat bun pentru noi”


Una dintre vedetele echipei norvegiene este interul stânga Andre Jörgensen Hofstohl (32 de ani), fost component al naționalei Norvegiei, cu stagii în campionate puternice, cum sunt cele din Spania și Danemarca și singurul jucător profesionist al grupării norvegiene. Iată interviul pe care ni l-a acordat handbalistul norvegian în dimineața jocului cu Știința Bacău.

Rep.: Ce știi despre viitoarea voastră adversară ?
Andre Jörgensen: Nu știm foarte multe, am văzut doar câteva filmulețe pe youtube. Am văzut că e o echipă puternică, fără puncte slabe și cred că vom avea un meci cu adevărat dificil aici în această seară.

Rep.: Ai fi preferat un alt adversar în sferturile Cupei Challenge ?
A.J.: Și da, și nu. E adevărat că sunt și echipe mai slabe decât Știința, dar e mai bine că trebuie să jucăm în România, decât în Serbia, de exemplu. Poate că aș fi preferat echipa din Portugalia, dar sunt mulțumit cu tragerea la sorți.

Rep.: Care e părerea ta despre handbalul românesc ?
A.J.: Am jucat în trecut mai multe meciuri împotriva unor echipe românești și pot spune că sunt echipe bune, cu apărări foarte puternice, mai ales pe teren propriu și mai puțin în deplasare. Din câte am văzut, echipa din Bacău practică un handbal curat, așa că aștept cu nerăbdare partida din această seară.

Rep.: Care crezi că sunt șansele celor două echipe pentru calificarea în semifinale ?
A.J.: Cred că șansele sunt egale. Am venit aici hotărâți să scoatem un rezultat bun, fiindcă suntem puternici pe teren propriu, aproape de neînvins.

Rep.: Ce rezultat crezi că ar fi bun pentru voi ?
A.J.: Dacă vom pierde la o diferență mai mică de 3-4 goluri, voi fi mulțumit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.