Leif Gautestad (antrenor ØIF Arendal): ”Știința e o echipă puternică și o respectăm”


Antrenorul celor de la ØIF Arendal, fost portar și mai apoi antrenor secund la naționala masculină a Norvegiei, a acceptat cu amabilitate să acorde un interviu Bacăului Sportiv cu câteva ore înaintea partidei cu Știința Municipal Dedeman Bacău.
Rep.: Ați preluat echipa din liga secundă și acum jucați sferturile de finală ale Challenge Cup. Care e secretul succesului dumneavoastră ?
Leif Gautestad: Nu e niciun secret, e vorba de foarte multă muncă și avem oamenii potriviți în ”autobuzul” nostru, începând cu cei din staff și terminând cu jucătorii. Acesta e secretul.

Rep.: Ce știți despre Știința Bacău la această oră ?
L.G.: Știu că e o echipă puternică, campionatul de handbal românesc este unul bun. Sunt sigur că e o echipă foarte puternică pe teren propriu și de aceea îi respectăm ca atare, iar noi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

Rep.: Ce echipă v-ați fi dorit în acestă fază înaintea tragerii la sorți ?
L.G.: Sincer, mi-aș fi dorit să jucăm cu AEK Atena sau cu Benfica Lisabona. Să zicem că Știința era undeva pe la jumătatea preferințelor, e o echipă puternică, dar nu cea mai puternică dintre cele cu care am fi putut juca.

Rep.: Care considerați că sunt punctele tari ale echipei dumneavoastră ?
L.G.: Defensiva noastră a funcționat foarte bine în acest sezon, avem un portar foarte bun și, de asemenea, avem un contraatac bun. Ca să putem câștiga astăzi, apărarea noastră trebuie să fie bună, astfel încât să ne putem folosi de arma contraatacului.

Rep.: Se întâlnesc în această dublă manșă două echipe tehnice. Să ne așteptăm la două meciuri spectaculoase ?
L.G.: Eu așa sper. Îmi doresc ca echipa din Bacău să nu fie prea puternică pentru noi, dar nu se știe niciodată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.