Sondre Paulsen (ØIF Arendal): ”Știința e favorită, fiindcă are experiență în cupele europene”


ØIF Arendal are în componență un jucător care a evoluat la Campionatele mondiale de handbal masculin de la începutul acestui an, este vorba de extrema dreaptă Sondre Paulsen. Handbalistul norvegian a acordat un interviu Bacăului Sportiv cu câteva ore înaintea meciului cu Știința.
Rep.: Ce știi despre viitoarea voastră adversară ?
Sondre Paulsen: Nu știm foarte multe lucruri, doar că e o echipă puternică, care a învins echipele de top din campionatul României, așa că aștept cu nerăbdare acest meci.

Rep.: Ai fi preferat un alt adversar ?
S.P.: Cu siguranță că da, fiindcă Știința e o echipă solidă, am văzut secvențe meciul lor cu echipa din Muntenegru și cred că era mai bine să o fi evitat.

Rep.: Cunoști vreun jucător din echipa adversă ?
S.P.: Nu, am preferat să ne concentrăm atenția asupra a ceea ce avem noi de făcut și sper să obținem un rezultat bun aici, în România.

Rep.: Și ce rezultat consideri că ar fi bun pentru ØIF Arendal ?
S.P.: Dacă am pierde la o diferență mai mică de 5 goluri, ar fi un rezultat satisfăcător pentru noi, însă nu știm la ce să ne așteptăm diseară.

Rep.: Care crezi că sunt șansele de calificare ale celor două echipe ?
S.P.: Eu consider că Știința e favorită, fiindcă are experiența jocurilor în cupele europene, în timp ce pentru noi e prima experiență de acest gen.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.