Gabriel Armanu: „Jucătorii au aplicat în teren tot ceea ce ştiu, am jucat tactic perfect”


La finalul unei partide extenuante, după ce a bătut cuba cu admirabilii suporteri ai Ştiinţei, Gabriel Armanu a rămas minute în şir pe banca tehnică, iar unii ziarişti au zărit chiar lacrimi de bucurie şi emoţie în ochii tehnicianului băcăuan. Iată ce a declarat acesta la finalul jocului: „Am discutat înaintea meciului că e un joc important pentru noi, aveam de apărat un blazon. Am format o echipă, am format un nume şi, chiar dacă pare puţin pretenţios, chiar un brand şi trebuia să demonstrăm că meciurile noastre mai puţin reuşite din deplasare s-au datorat unor greşeli omeneşti, care se pot întâmpla oricui. Am căutat acasă, în faţa suporterilor noştri, să jucăm aproape perfect şi astăzi am reuşit un meci aproape de perfecţiune. Au funcţionat şi atacul şi apărarea, iar jucătorii s-au achitat de sarcini, sigur că şi ratările fac parte din joc, dar mă bucur că astăzi am aplicat în teren tot ceea ce ştim. Chiar dacă s-a mai şi ratat, faptul că am jucat tactic perfect, pentru mine şi pentru noi ca echipă este un pas înainte. „
Gabriel Armanu nu a vrut să facă evidenţieri individuale din rândul propriilor jucători: „Trebuie lăudaţi şi evidenţiaţi toţi jucătorii, deoarece fiecare şi-a adus contribuţia la această victorie, fiindcă fiecare a dat cât a putut de mult şi cât a putut de bine.”
Referitor la problema postului de inter stânga, antrenorul principal la Ştiinţei a spus: „Am căutat să suplinim această problemă prin diferite combinaţii pe care să le terminăm în partea dreaptă a atacului nostru. Bine că ne-a reuşit azi, eu sper să reparăm această problemă.”

3 comentarii la „Gabriel Armanu: „Jucătorii au aplicat în teren tot ceea ce ştiu, am jucat tactic perfect””

 1. Pai cum sa mai declare domnisorul benone ceva rau despre echipa lui dupa o victorie !!!
  benone face declaratii incriminatorii jucatorilor numai dupa esecuri.
  Felicit jucatorii pentru jocul bun facut iar antrenorului benone nu pot sa-i spun decat ca-i o marioneta mincinoasa

  1. bai , anonimule , tu daca ai copii nu-i lauzi cand fac bine si ii certi cand gresesc? Nu cred ca Armanu o sa il ridice in slavi pe Moskalenko dupa meciul de aseara si nici nu cred ca e 100% multumit de joc , dar rezultatul este pozitiv si asta conteaza . Nu poti sa nu critici dupa un meci pierdut jucatorii care au procentaje mult sub 50% si vin cu aere de vedeta . Cand meciul este , totusi castigat , cred ca rufele se spala mai departe de ochii publici .
   Iar , tu , preainteligentule si preadeducatorule , ai spus ca Armanu e marioneta cuiva . A cui ? Ca nu-mi dau seama . Apostol s-a contrat cu el , la fel si Sanie , Romica e cumatru cu Apostol . O fi a lui Brezan , sau a lui nea Gigi maseurul ? Lumineaza-ma , preailuminatule . Cum am vazut eu , echipa era in subsolul ligii secunde cand a venit Benone si de atunci a promovat in primul an si a fost prezenta constanta in cupe europene , iar pozitia in clasament a fost de cele mai multe ori peste echipe ale caror bugete surclasau cel al echipei noastre .
   Sa-ti dea Dumnezeu minte !

 2. pt anonim… Ce, nu v-a iesit planul de a-l schimba pe Armanu? Ati fi vrut sa piarda ca sa-l schimbati!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.