Vlad Caba: „Ştiinţa Bacău ne-a depăşit astăzi la toate capitolele”


Antrenorul lui HC Odorhei şi-a băgat elevii într-o prelungă şedinţă după eşecul de la Bacău, după care, în faţa presei, a arătat acelaşi fair-play şi aceeaşi eleganţă în declaraţii.
„Încep prin a-i felicita pe adversarii noştri de astăzi, care au făcut un meci foarte bun şi au fost în mod evident mult mai bine pregătiţi pentru acest joc, din toate punctele de vedere. Mi-am avertizat jucătorii că echipa adversă va juca la limită, pentru că, din câte am înţeles, este o într-o situaţie limită. Cred că astăzi Ştiinţa ne-a depăşit la toate capitolele, lucru care merită felicitat. Jocul făcut de echipa mea s-a situat la mai puţin de 50% din potenţialul nostru, însă e doar jumătatea drumului şi rămân optimist că în jocurile următoare ne vom ridica potenţialul şi sper să terminăm campionatul aşa cum ne-am propus, pe o poziţie de cupă europeană.”
Referitor la unele proteste la adresa unor decizii ale arbitrilor, de pe parcursul partidei, Vlad Caba a precizat: „Au fost 2-3 decizii care poate că au fost greşit interpretate de mine şi nu de arbitri, însă nu contest sub nicio formă maniera de arbitraj, calitatea jocului echipei noastre a fost mult sub aşteptările mele, ale fanilor şi chiar sub aşteptările lor personale.”
Întrebat dacă au fost jucători care l-au dezamăgit în mod deosebit, antrenorul echipei HC Odorhei a spus: „M-au dezamăgit în primul rând greşelile tehnice, faptul că jucători cu mare experienţă, care şi-au arătat valoarea în repetate rânduri, au avut astăzi procentaje în jurul a 30%, cu unele greşeli de-a dreptul impardonabile.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.