S-au încăierat la vestiare !


Componenţii şi oficialii celor două formaţii au încins o bătaie generală după încheierea partidei S.C. Bacău – Petrotub Roman 1-0. Cele două tabere au versiuni diferite asupra originii incidentului, fiecare aruncând vina asupra celuilalt. Astfel, antrenorul Ciprian Panait susţine că, pe holul care duce la vestiare, jucătorii băcăuani îşi manifestau zgomotos bucuria, moment în care s-a deschis uşa vestiarului oaspeţilor, iar un oficial romaşcan l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Matei. După aceea, băcăuanii au intrat peste oaspeţi în vestiar şi bătaia a fost oprită doar de intervenţia jandarmilor.
Cert este că, la un moment dat, Aurel Bălan, antrenorul cu portarii de la Petrotub, a ieşit disperat din vestiar, solicitând intervenţia forţelor de ordine. La fel de cert este că antrenorul Ciprian Panait a ieşit din holul care duce la vestiare înjurând birjăreşte, după care preşedintele Liviu Goian „l-a luat în primire” pe Aurel Bălan, insultându-l într-o manieră absolut nedemnă de un şef de club.
Versiunea romaşcanilor este că scandalul a fost declanşat de jucătorii băcăuani, care au deschis uşa vestiarului oaspeţilor, strigând „m…e FCM” şi făcând gesturi obscene, cei de la Petrotub au ripostat şi de aici a început bătaia. Conform unuia dintre antrenorii secunzi ai oaspeţilor, Ciprian Panait i-ar fi ameninţat pe romaşcani că-i desfiinţează până la meciul retur, oficialul precizând: „cred că mai degrabă pe ei nu-i mai apucă meciul de la Roman”.

5 comentarii la „S-au încăierat la vestiare !”

  1. o sa desfiintezi pe **** ta panait…si azi nu a fost decat inceputul unei povesti…vei vedea ca vei avea mari surprize …ca si asa iti place sa salti in patru labe labus ..esti penibil ….ai inceput un razboi in care vei avea numai de suferit ..,.stii sa arati degetul ..si apoi iti ceri scuze ..mah tarane du-te cu tot cu marlanii tai de fotbalisti de cartier ….vine returul si va f*** c***

  2. auzi la ei?pai cum sa spuna puricosii astia m..e fcm?pai dragi prieteni,hai sa le dam noi meci de meci ce vor sa dea ei fcm-ului.in bacau doar fcm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.