Atmosferă ostilă gazdelor/ Ciprian Panait: „Am fost pregătit la şcoli înalte şi pot face faţă acestei presiuni”


Jucătorii de la S.C. Bacău au avut de înfruntat nu numai un adversar puternic şi un teren greu, ci şi ostilitatea spectatorilor prezenţi în tribunele de pe „Letea”. Cum echipa antrenată de Ciprian Panait nu are galerie, la meci au venit suporterii rivalei FCM, care au încurajat echipa oaspete şi l-au înjurat în permanenţă pe managerul gazdelor. Dincolo de rivalitatea dintre cele două grupări din Bacău, suporterii FCM-ului l-au luat în colimator pe Panait deoarece, la meciul precedent, acesta a făcut gesturi obscene către ei la înscrierea golului.
Referitor la atmosfera existentă la partida cu Petrotub Roman, antrenorul echipei S.C. Bacău a declarat: „Sunt trist pentru că, în plan personal, nu mă aşteptam ca publicul să fie împotriva noastră. Nu mă aşteptam, indiferent de rivalităţi, să fiu înjurat în Bacău, dar nu-i nicio problemă, am fost şi sunt pregătit pentru orice, dar e o mare palmă pe care o primesc băcăuanii prin ceea ce s-a întâmplat astăzi. Aici mă refer la atitudinea unor suporteri, dar, de fapt, nu cred că pot să-i numesc suporteri în momentul ăsta. Dar, eu sunt un profesionist şi respect pe toată lumea, am şi momente în care, din cauza presiunii şi a meciului, am gesturi necugetate, pentru care îmi cer scuze, dar e dificil să-ţi menţii un echilibru în momentul în care toată lumea e împotriva ta. Dar am fost pregătit la şcoli înalte şi mă bucur că am fost unde-am fost ca să pot face faţă acestei presiuni.”

5 comentarii la „Atmosferă ostilă gazdelor/ Ciprian Panait: „Am fost pregătit la şcoli înalte şi pot face faţă acestei presiuni””

  1. CARE RIVA;LITATE???? CU CINE SA AVEM NOI RIVALITATE .??? STAI SA VEDEM CAND SE VOR DESFIINTA …SCM BACAU ATUNCI SA VEDEM CE MAI ZIC ASTIA INVATATI!!!

  2. care suporteri ai bacaului ..??
    aia betivi ??
    20 la numar ..ma faci sa rad mai fcmpicioare in gard 1950 ..
    sau fotbal Club Dinamo Bacau ..cum s-a infiintat ..preusupun ?!
    :)))
    am ras cu lacrimi la ce „suporteri” aveti la bacau ..
    :)))
    pacat pt orasul vostru ..dar nu aveti nicio treaba cu SPORTUL ..in general ..
    da’ sefu’ de galerie unde e ??
    nu mai fuge de pe stadioane cum afacut la bucuresti ??
    :)))
    se intreba .. „cine-s aia domle’ ?? ..”
    :)))
    ce aveti cu baiatu asata panait inafara ca e o „cioara” (.aka rAPIDIST..) e chiar simpatic ..”EL IMPOTRIVA TUTUROR” ..presupun ca mai are visuri umede cu si despre rAPID !!!
    hai v-am lasat ..Bacau in liga 3 ?!
    hm ..HALAL RIVALITATE !!!

  3. auzi mai tigane …cine mai esti u?>?si cred ca vb numai prostii …iar olandezu era ieri pe stadion dar daca il cunoste-ai cred ca nu mai intrebai de el cioar-ooooooooooo si din cate stiu eu nu prea il vad pe olandezu sa fuga ..asa ca mai bine l=ai lua pe tiganul de panait si v=ati duce la ciorile vostre ca deja ne=ati plictisit.auzi la el ./..mare comentator….

  4. si pt cultura VOASTRA FCM NU RETROGATA NICIODATA CI MARLANII ASTIA DE LA SPORT CLUB BACAU AU RETROGADA-TO INTENTIONAT ..DAR VOM REVENI CIOARA LA ANUL SI VEI ITI VEI ADUCE AMINTE DE SUPORTERII FCM …TE APUCI TU SA DAI COMENT AIUREA….

  5. 1. @ fcm1950bacau…invata sa scrii corect, mai apoi sa comentezi :))))) te cam faci de rusine, atat tu, cat si echipa fcm, avand suporteri de ”calitate”; 2. cat ma distreaza comentariile astea :))) Voi, cei din Bc, nu aveti alta treaba decat sa va atacati unii pe ceilalti :))) si asta denota nivelul la care sunteti (anul 1600 – toamna), in loc sa va bucurati pt ca aveti 2 echipe – din cele 3 aflate in competitie – in fruntea clasamentului, sa sustineti ambele echipe si sa va bucurati ca una din ele, oricare ar fi ea, o sa reprezinte orasul in liga a 2-a, voi va certati intre voi, bravo voua, tineti-o tot asa, dovediti in continuare cat de ”destepti” sunteti, voi, astia din Bc …asta se numeste PROSTIE! Salutari de pe alte meleaguri!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.