Mesaj pentru băcăuani: FIŢI AL OPTULEA JUCĂTOR ! (Ştiinţa MD Bacău – UCM Reşiţa, vineri, 1 octombrie, ora 20.30)


Sala sporturilor din Bacău se pregăteşte de primul derby al Ligii Naţionale de handbal masculin, ediţia 2010-2011, între Ştiinţa şi vicecampioana României, UCM Reşiţa. După un start de campionat mai puţin reuşit, elevii lui Gabriel Armanu sunt hotărâţi să facă un meci mare şi să păstreze la Bacău cele două puncte puse în joc.
Pentru aceasta, ei au nevoie de suportul necondiţionat al publicului, unul recunoscut de toată lumea ca fiind jucătorul în plus al Ştiinţei.
În ceea ce priveşte partida de vineri, echipa băcăuană nu va putea conta, în continuare, pe aportul lui Marius Bondar, în timp ce Moskalenko şi Sipos nu vor fi la un potenţial fizic maxim, din cauza unor accidentări.
Iată ce spune Gabriel Armanu despre partida cu UCM Reşiţa: „E un meci de la care aşteptăm totul sau măcar o dăruire ca la meciul nostru anterior. Aşa cum am mai spus, la asemenea meciuri e mult mai simplu să mobilizezi echipa. Băieţii sunt motivaţi, sunt determinaţi să schimbe uşor-uşor impresia lăsată în primele etape şi ar fi bine pentru noi să începem să legăm câteva victorii, pentru moral, pentru clasament, dar şi pentru cei care vor veni să ne susţină la o oră destul de târzie. Oricine ar fi în teren, vreau să-i asigur pe cei care vor veni să ne vadă că vom face tot ce depinde de noi pentru a ne apropia victoria. Reşiţa e mai puternică decât anul trecut, s-a întărit cu jucători de valoare, pe câţiva dintre aceştia i-am fi dorit şi noi, am discutat cu ei dar nu i-am putut aduce aici.”
L-am rugat pe antrenorul principal al Ştiinţei să transmită şi un mesaj suporterilor echipei.
„Îmi doresc ca publicul nostru să fie permanent omul nostru în plus pe teren. În Bacău s-a creat un public iubitor şi cunoscător de handbal şi se cunoaşte faptul că avem o sală care ne ajută în momentele grele şi, de cele mai multe ori, ne poartă spre victorie. Suntem cu toţii conştienţi că, atunci când joci fără susţinere sau fără public, e ca la o nuntă fără lăutari. Ei sunt cei care dau tonul, bineînţeles în momentul în care şi noi îi ajutăm şi e clar că nici noi nu putem fără ei, nici ei fără noi”, a declarat Gabriel Armanu pentru BacăulSportiv.ro.

3 comentarii la „Mesaj pentru băcăuani: FIŢI AL OPTULEA JUCĂTOR ! (Ştiinţa MD Bacău – UCM Reşiţa, vineri, 1 octombrie, ora 20.30)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.