Galop de sănătate: Aerostar Bacău – S.C. Bacău 1-4 (0-3)


Sport Club Bacău şi-a trecut în cont prima victorie obţinută pe teren străin, la capătul unui joc în care gazdele au oferit o replică palidă. Sigur că echipa lui Ciprian Panait a beneficiat şi de avantajul unei deschideri rapide a scorului, în min. 9, când arbitrul Liviu Adrian Gligoraş a dictat penalty la un balon care a sărit de la 3-4 metri în mâna lui Burcă, faza fiind interpretabilă. Răduţoiu a transformat precis şi tot el a majorat scorul, paisprezece minute mai târziu, finalizând cu un şut în diagonală de la 16 metri o cursă pe partea dreaptă. Între timp, în min. 14., Bamba avusese o intervenţie la limită în propriul careu asupra lui Carp, faza fiind interpretată din nou în favoarea oaspeţilor. S-a făcut 0-3 în minutul 27, când Vasiliu a înscris cu un şut plasat din mijlocul careului mare şi conturile erau practic încheiate.
După pauză, Aerostarul a revenit în joc, reuşind chiar să înscrie, în minutul 56, când Ichim a speculat o gafă a lui Doicaru şi l-a învins pe Satco, gol care l-a nemulţumit profund pe Ciprian Panait, după cum avea să declare la finalul jocului. Anterior, antrenorul Sport Clubului îi introdusese în teren pe ambii jucători de rezervă sub 21 de ani, lucru care ar fi putut să-I creeze mari probleme. Astfel, în cazul unei accidentări a portarului Satco, Panait ar fi fost nevoit să introducă în poartă un jucător de câmp şi să evolueze în 10 timp de mai bine de jumătate de oră, ori la 3-1 lucrurile s-ar fi putut complica. Partida a fost, însă, disputată în limitele sportivităţii, fără intrări dure, ca şi la derby-ul cu FCM, astfel încât oaspeţii s-au impus lejer, majorând scorul în minutul 84, la cea mai frumoasă fază a partidei. Bamba, avansat mijocaş după introducerea lui Adăscăliţei, a trimis o pasă de efect pentru Vasiliu, acesta i-a retrimis jucătorului de culoare, care a înscris cu un vole superb de la 18 metri.
AEROSTAR: Iacobuţă – Varea, Burcă, Ichim (64 Puşcaşu), Bălăiţă (eliminat în min. 72 pentru două galbene) – Ghioc (81 V. Gheorghe), Dragotă, Gândulescu (85 C. Gheorghe), Dumitriu – S. Boghian, Carp. Director tehnic: Gogu Munteanu
SPORT CLUB: Satco – Răduţoiu, Matei, Bamba, Dobârceanu – Doicaru (64 Ungureanu), De Grood (47 Adăscăliţei) – Vasiliu, Petrea, Pricop (53 Milovanovic) – Drăgan (85 Banu). Antrenor: Ciprian Panait.

3 comentarii la „Galop de sănătate: Aerostar Bacău – S.C. Bacău 1-4 (0-3)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.