Ciprian Panait: „FCM Bacău are prima şansă la promovare”


Antrenorul formaţiei Sport Club Bacău, Ciprian Panait, a organizat sâmbătă, la ora prânzului, prima sa conferinţă de presă. Din păcate pentru el, ziua şi ora oarecum ciudate, au făcut ca participarea să fie redusă, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe tehnicianul băcăuan să spună multe lucruri interesante.
Panait şi-a început discursul mulţumind presei băcăuane pentru maniera în care mediatizează activitatea echipei pe care o conduce: „Dacă vreau să apreciez ceva din momentul în care am venit în Bacău, apreciez faptul că nu m-aţi asociat cu nici o altă problemă în afară de cele legate de fotbal. Pentru aceasta, vreau să mulţumesc presei de aici care, din punctul meu de vedere, îşi face treaba foarte bine.”
Antrenorul S.C. Bacău a ţinut să mai precizeze şi faptul că prima sa conferinţă de presă n-are nicio legătură cu derby-ul disputat în ajun, cu FCM Bacău. De altfel, mesajul său vizavi de echipa antrenată de Gheorghe Poenaru a fost unul pacifist, insistând asupra faptului că îi consideră pe cei de la FCM colegi şi nu adversari. De asemenea, Ciprian Panait şi-a reiterat consideraţia pe care o are pentru Gheorghe Poenaru şi Corneliu Costinescu.
Tehnicianul băcăuan a făcut un scurt bilanţ al primelor patru etape de campionat, declarându-se mulţumit de lucrurile realizate de Sport Club Bacău. Referitor la lupta pentru promovare, Ciprian Panait a spus: „Văzând rezultatele de până acum şi având informaţii despre celelalte echipe din seria noastră care luptă pentru promovare, eu rămân la părerea că prima şansă o are FCM Bacău, din mai multe motive. În primul rând, ei alcătuiesc o echipă omogenă, al cărei nucleu de bază a evoluat anul trecut în Divizia B şi au avut condiţii deosebite. E o echipă foarte bine organizată, aşa cum am văzut şi vineri, care joacă un fotbal pragmatic. FCM Bacău e o echipă organizată şi ca joc, dar şi ca infrastructură. „
Alături de FCM Bacău, Ciprian Panait a nominalizat ca principale contracandidate la promovare echipele gălăţene Oţelul II şi Politehnica.
Vom reveni cu declaraţiile antrenorului S.C. Bacău, care nu a semnat încă un contract cu gruparea băcăuană, în afara celui necesar pentru a sta pe banca tehnică, dar promite că municipiul de pe Bistriţa va avea echipă în Liga I în cel mult trei ani.

8 comentarii la „Ciprian Panait: „FCM Bacău are prima şansă la promovare””

  1. Cu mâna pe suflet vă spun câ mi se pare cam ciudat să organizezi o astfel de conferinta de presa la 24 de ore dupa un meci disputat, când ce aveai de zis îmi spuneai imediat dupa meciul respectiv. ,,Ciudatul” antrenor ma aştept să convoace urmatoarea conferinta… pe Lunâ! După o luna… Bine că nu sunt jurnalist sportiv!

    1. Au mai fost colegii de la o televiziune locală şi de la un cotidian din Bacău, în total am fost 4, cu tot cu cameraman.

  2. Am inteles, sunt curios care a fost motivul interesului scazut si aici ma refer la faptul ca inainte de inceperea campionatului, am citit pe un alt site, cum erau revoltati – unii – ca nu aveau/primeau informatii de la oficialii acestei echipe, iar acum, ”liniste si pace” la aceste conferinte.

    1. Cum am precizat, ziua şi ora au fost alese oarecum neinspirat, anunţul fiind făcut doar cu câteva ore înaintea conferinţei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.