Gabriel Armanu: „După trei ani de Liga Naţională, a venit timpul pentru o clasare pe podium”


Continuăm seria interviurilor de final de sezon, cu cel care a început campionatul ca secund al lui Otto Heel şi l-a terminat în calitate de „principal” al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, Gabriel Armanu.
Rep.: Cum apreciaţi prestaţia Ştiinţei în sezonul recent încheiat?
Gabriel Armanu: Ca şi echipă, noi am fost OK, fiindcă ne-am situat mereu în jurul obiectivului şi am fost foarte aproape de a-l obţine. Am luat puncte multe în confruntările cu echipele grele, dar am pierdut teren în faţa unor formaţii considerate mai mici, ca Timişoara şi Dinamo. Sigur că decisiv au cântărit rezultatele cu Pandurii Tg. Jiu, mai ales înfrângerea de pe teren propriu. Pe de altă parte, mi-aş fi dorit un lot mai numeros, mai ales în contextul numeroaselor accidentări cu care ne-am confruntat.
Rep.: Cum a decurs colaborarea cu Otto Heel ?
G.A.: Am avut o colaborare super, m-a ajutat întotdeauna când i-am cerut-o. Venirea dumnealui la Bacău a însemnat pentru cariera mea nu un pas, ci doi-trei paşi înainte. Din punctul meu de vedere, cred că ar fi fost mai bine să rămână, pentru a asigura o continuitate la nivelul băncii tehnice.
Rep.: Ce-i lipseşte Ştiinţei Bacău pentru a se bate la titlu ?
G.A.: Un buget mult mai mare decât cel pe care-l avem în acest moment şi 3-4 jucători de echipa naţională.
Rep.: La ce să ne aşteptăm pentru sezonul viitor?
G.A.: În primul rând, trebuie să reuşim să transferăm jucătorii pe care ni-i dorim. Apoi, după trei ani de Liga Naţională, cred că a venit timpul pentru o clasare pe podium. În ceea ce priveşte participarea în Challenge Cup, sper să ajungem în finală şi s-o câştigăm. Pentru asta, va trebui să fim mult mai atenţi la meciurile din deplasare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.