Iacob, Prachar şi Ignat părăsesc Ştiinţa !

Echipa de handbal masculin Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a decis astăzi să se despartă de trei dintre jucătorii aflaţi la final de contract. Este vorba de Sandu Iacob, Martin Prachar şi de Sabin Ignat. Dacă în cazurile lui Iacob şi Prachar, se pare că motivele sunt de natură financiară, Sabin Ignat şi-a dorit un angajament doar pe un an, fapt care e în contradicţie cu politica grupării băcăuane, care parafează angajamente pe minimum doi ani.
Din acest moment, pentru Ştiinţa încep căutările, ţintele fiind trei jucători pentru linia de 9 metri. După toate probabilităţile, în această vară vor sosi în probe la Bacău mai mulţi jucători din străinătate, în condiţiile în care handbaliştii români pretabili de a fi transferaţi au pretenţii financiare care depăşesc posibilităţile clubului băcăuan.

15 comentarii la „Iacob, Prachar şi Ignat părăsesc Ştiinţa !”

 1. ar trebui sa se faca posibila pastrarea celor trei,ar conta enorm experienta lui sandu iacob sau a lui martin prachar,iar sabin ar fi o solutie pentru postul de conducator de joc.dar cine stie,poate se va ajunge la un numitor comun si se va continua in formula completa.HAI STIINTA!!!!!!!

 2. pacat de acesti 3 jucatori…. mai ales de Sandu…. care era cam jumatate de echipa….avea multa experienta , nu stiu daca stiinta va mai avea parte de un jucator cu atata experienta ca sandu….dar cine stie…

 3. Sa fim seriosi : de Prachar n-aveam nevoie (desi mi-e tare simpatic), de Ignat nici atat (cat a jucat handbal in ultimii doi ani ?). Iacob e un simbol al stiintei, bineinteles ca ar fi bun dar totusi sa nu uitam ca noi am terminat anul trecut pe locul 1 fara Iacob (care are 33 de ani si el de-acum parca).

 4. cum sa plece toti 3 mai ales Iacob Sandu cere este idolul tuturor handbalistilor cel mai mare international romani cel mai iubit cu cea mai mare experenta capitanul echipei natonale trebuie sa ne mindrim k il avem la bacau nu va dati seama ce pierdem trebuie pastrat in lot si pe vitor noul antrenor al echipei noastre despre ignat tinetil acolo si nu faceti prosti ati vazut k a lipsit echipei in aparare aveti grija de el si nu destramati echipa k la anul o sa cistigam o medali chiar locul 1

 5. de prachar avem nevoie mai ales in aparare de iacob avem nevoie pt ca e cel mai titrat..de ignat avem nevoie e un bun aparator..cum poti sa zici ca nu a jucat in ultimii 2 ani…Dumnezeule mare! se alege praful…

 6. N-o sa se aleaga niciun praf, dimpotriva… Sunt convins ca va fi bine, mai bine decat anul trecut.

 7. Pacat ca s-au aruncat bani aiurea si acum nu sunt bani pentru a continua ceva inceput bine,
  Nu cred ca ne putem lipsi de Martin Prachar şi de Sabin Ignat , iar de SANDU IACOB nici atat.Sandu a fost sufletul echipei.
  P.S.La Sandu se aude ca nu ar fi vorba de bani ci mai degraba de dorinta lui de continua si ca antrenor, varianta neagreata de Armanu.

 8. toata ziua doar bani. Ca nu au indeplinit obiectivele nu zice nimeni nimic. Ca sunt jucatori care au facut figuratie in ultimul timp nu ne mai amintim. Iacob are o varsta, a fost , spunea cineva inaintea mea, Ignat nu prea stiu de cand nu l-am vazut jucand, Poate la Prachar ar mai fi trebuit incercat sa ramana.

 9. Fara Sandu Iacob va fi foarte greu. Cred ca lipsa lui se va simti cel mai mult. E un jucator de mare experienta si in acelasi timp un simbol al handbalului din Bacau. Mi-e greu sa cred ca a fost vorba doar de bani. N-ar fi rau sa vedem si un interviu cu el, poate aflam mai multe.

 10. subscriu opinieilansate de m.s.
  ar fi interesant sa aflam si parerea lui Sandu Iacob
  P.S.Pentru”banibani „: fiecare om se gandeste la situatia lui financiara si la ziua de maine .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.