Doi prieteni: Paulo Faria şi Gabriel Armanu

Puţină lume ştie că antrenorii adversarelor din sferturile Challenge Cup, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi Sporting Lisabona, au rămas prieteni şi ţin legătura atât prin intermediul internetului, cât şi la telefon.
„Ne-am recunoscut atunci când ne-am văzut la Lisabona, când ne-am amintit că am fost adversari în meciurile echipelor naţionale ale ţărilor noastre, încă de la tineret”, a declarat Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
De altfel, după confruntarea dintre Ştiinţa şi Sporting, antrenorul echipei băcăuane l-a ajutat pe omologul său portughez cu dvd-uri ale meciurilor slovenilor de la RD Slovan (fostă adversară a formaţiei CSU Suceava) şi ale polonezilor de la MMTS Kwidzyn (echipă care a eliminat-o pe HC Odorhei).
„Sper ca în viitor cele două cluburi să colaboreze strâns, inclusiv prin participarea la turnee amicale, organizate atât de noi, cât şi de ei”, a spus Gabriel Armanu.

2 comentarii la „Doi prieteni: Paulo Faria şi Gabriel Armanu”

  1. s-ar putea sa se intalneasca si la europene, iar antrenorul celor de la Sporting este interesat de campionatul romanesc…a ramas impresionat de public si de multe altele

  2. poate in viitorul apropiat il vom vedea pe paulo alaturi de gabi armanu pe banca stiintei.ar fi frumos,pentru ca se vede ca si paulo a ramas atasat de bacau.ar trebui incercat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.