Ne revenim şi noi ? (FCM Bacău – Farul Constanţa, sâmbătă, ora 11.00)


După 3 înfrângeri consecutive, în care apărarea a luat câte patru goluri pe meci, FCM Bacău caută cu disperare o victorie care s-o ţină cât mai departe de zona nisipurilor mişcătoare. Din păcate, băcăuanii vin după o nouă săptămână tensionată, în care jucătorii au ameninţat cu neprezentarea din cauza restanţelor financiare, atmosfera din cadrul lotului fiind cât se poate de încordată.
Din fericire, elevii lui Gheorghe Poenaru întâlnesc o formaţie care nici ea nu se simte tocmai bine şi asta tot din cauza lipsei banilor. Altădată un meci de tradiţie în prima ligă, meciul FCM Bacău – Farul a ajuns un joc oarecare din Liga a II-a.
Partida de sâmbătă, de pe „Municipal”, va fi arbitrată la centru de brăileanul Ionel Ivan, care va fi ajutat de asistenţii Joszef Peter (Sf. Gheorghe) şi Ferencz Tunyogi (Zalău).
Celelalte partide ale etapei a 28-a: Tricolorul Breaza – Victoria Brăneşti, CSM Rm. Sărat – Petrolul Ploieşti, Gloria Buzău – Dunărea Giurgiu, Dunărea Galaţi – Sportul Studenţesc, Delta Tulcea – FC Snagov, Dinamo II Bucureşti – FC Botoşani, Steaua II – Concordia Chiajna şi Săgeata Stejaru -Cetatea Suceava 3-0 (sucevenii s-au retras din campionat).

2 comentarii la „Ne revenim şi noi ? (FCM Bacău – Farul Constanţa, sâmbătă, ora 11.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.