AU SPART GHEAŢA: FCM „PAMBAC” ONEŞTI – CEAHLĂUL II PIATRA NEAMŢ 3-0 (1-0)


Formaţia pregătită de Costel Câmpeanu a izbutit vineri după-amiază primul succes în faţa propriilor suporteri, în faţa Ceahlăului II Piatra Neamţ, la capăul unui joc pe care l-a controlat cu autoritate.
Gazdele au început furtunos şi, în prima jumătate de oră, rataseră deja cinci situaţii bune de a deschide scorul, prin Cr. Borcescu, Sascău (în două rânduri), Radu Ciobanu şi Câmpanu.
Minutul 34 avea să aducă deschiderea scorului: Petrea a executat în zid o lovitură liberă de la 35 de metri, balonul a ricoşat la Cr. Borcescu pe aripa dreaptă, acesta a centrat precis pentru Vameşu, care a marcat cu o lovitură de cap din marginea careului mic.
Trei minute mai târziu, Câmpanu a ratat din apropiere pentru ca, în min. 42, oaspeţii să rateze o ocazie monumentală prin Gafiţa, care s-a împiedicat în faţa porţii goale.
Repriza secundă a debutat în aceeaşi notă de dominare a oneştenilor, care au majorat scorul în minutul 60, prin Câmpanu, care a spart ghinionul care-l copleşise de când joacă la Oneşti, înscriind cu un şut precis de la 14 metri.
După două ocazii bune ale nemţenilor, în minutele 68 şi 70, Gabi Petrea, în mare formă, a stabilit scorul final, executând la colţul scurt o lovitură liberă de la 25 de metri, balonul strecurându-se în poartă şi cu ajutorul portarului Hărăguţă.
FCM „Pambac” Oneşti: Paşcu – Tremel, Hanga, R. Ciobanu (min. 29 Vameşu), Andreiu – Dornescu (min. 78 Bărcănescu), Sascău, Petrea – Cr. Borcescu, Câmpanu (min. 85 Baboi), Grama (min. 87 Furtună).
Celelalte rezultate ale etapei a 28-a din seria I a Ligii a III-a: FC Willy Bacău – Dunărea II Galaţi 4-1 (Aghiorghesei, Hurdubei-2, Apostol/Ursu-autogol), Sporting Club II Vaslui – Aerostar Bacău 0-6 (Banu-3, Pavel, Gândulescu, Rusu), Politehnica Galaţi – Rapid CFR Suceava 3-1, Municipal Petrotub Roman – CS Panciu 2-1, Cetatea Tg. Neamţ – CF Brăila 0-0, CSM Focşani – Oţelul II Galaţi 1-0 şi CS Gura Humorului – CSM Paşcani 0-3 (gazdele s-au retras din campionat).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.