CHIAR NU VĂ E RUŞINE ? (FCM BACĂU – FARUL CONSTANŢA 2-4)


Echipa pregătită de Gheorghe Poenaru a reuşit performanţa să mai piardă de o manieră penibilă un nou joc disputat pe teren propriu, de data asta în faţa Farului Constanţa. Nici măcar scuza cu neajunsurile financiare nu mai stă în picioare, fiindcă băcăuani au avut în faţă o echipă care se confruntă cu exact aceleaşi probleme.
Numai că indolenţii noştri ar trebui să înveţe de la alde Fata, Mansur şi Mendy ce înseamnă să-ţi respecţi meseria şi suporterii. Şi pentru că am adus vorba de cei trei jucători de culoare ai Farului, trebuie pomenit şi comportamentul suburban al galeriei Bacăului la adresa celor trei. La aşa echipă…
Despre meci, chiar n-ar fi multe de spus. Poate doar faptul că FCM Bacău a jucat doar o repriză, după care. la pauză, ceva s-a întâmplat, poate fotbaliştii au aflat cu întârziere de măsurile de austeritate ale guvernului Boc, poate-s îngrijoraţi de noul nor de cenuşă din Islanda, ori poate pur şi simplu n-au mai vrut să joace.
În orice caz, există semnale că firmele de telefonie au decis să le dăruiască fundaşilor băcăuani noi numere de telefon:240424 sau 042404, la alegere. Ceea ce se petrece, însă, cu gruparea băcăuană este trist şi revoltător.
Băieţii au luat-o la vale pe tobogan şi nu se mai pot opri. Noroc că şi Dunărea Galaţi a uitat să câştige, astfel încât băcăuanii se menţin la 4 puncte de primul loc retrogradabil. Dar asta nu şterge cu nimic evoluţia ridicolă a echipei lui Gheorghe Poenaru.
Evoluţia scorului: 1-0 Vraciu (min. 3), 1-1 Pantelie (min. 9), 1-2 Ninu (min. 13), 2-2 Vajou (min. 15), 2-3 Fatai (min. 55), 2-4 Fatai (min. 90+5).
FCM BACĂU: Ignătescu – Bejan, Adăscăliţei, Vajou, Dobârceanu – Răduţoiu, Cojocaru, Spiridon (min. 27 Taban), Boboc (min. 70 Marchiş) – Tismănaru (min. 62 Huiban), Vraciu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
FARUL: Vlas – Măţel, Ninu (min. 46 Pătraşcu), Ignat, Mendy – Prodan (min. 62 Doicaru), Buzea, Cristocea, Mansur – Pantelie (min. 76 V. Păcuraru), Fatai. Antrenor: Denis Şerban.
Arbitru: Ionel Ivan (Brăila). Asistenţi: Joszef Peter (Sf. Gheorghe), Ferencz Tunyogi (Zalău).
Celelalte rezultate ale etapei: Tricolorul Breaza – Victoria Brăneşti 2-1, CSM Rm. Sărat – Petrolul Ploieşti 0-1, Gloria Buzău – Dunărea Giurgiu 1-0, Dunărea Galaţi – Sportul Studenţesc 1-2, Delta Tulcea – FC Snagov 2-1, Dinamo II Bucureşti – FC Botoşani 1-1 şi Săgeata Stejaru -Cetatea Suceava 3-0 (sucevenii s-au retras din campionat). Steaua II – Concordia Chiajna se dispută mâine.

9 comentarii la „CHIAR NU VĂ E RUŞINE ? (FCM BACĂU – FARUL CONSTANŢA 2-4)”

 1. este foarte usor sa vorbesti cand nu esti in situatia lor… munceste fara sa primesti bani si sa ai datorii vreo 3 luni si dupa aceea povesteste 😉 nu e corect! acu sa va vad,suporterii,cum i-ati ajuta?

  1. Dupa cum am pomenit, adversarii erau exact în aceeaşi situaţie. Şi-apoi, nu e FCM Bacău prima echipă din lumea asta cu restanţe financiare faţă de jucători.

  2. da fratelo ce vrei acuma noi suporterii sa facem cheta intre noi sa ai platim?? daca ar fi jucat ceva poate se merita si chestia asta….

 2. comportamentul unora la adresa celor trei de culoare…are sens??? Daca te uiti la parte din galeria bacaului, se intuneca repede…in plina zi!!!

  1. ramma la cum ai postat comentul….si tu esti putin rasist…cei care faceau misto de cei 3 de culoare de la farul macar au facut misto de cei de la farul….tu faci de ai tai…;)!

   1. ATAT aDMINUL CAT SI MARGARINA IEFTINA ( rAMMA )
    NU REALIZEAZA CA JOCUL PSIHIC SE POATE DOVEDI DE CELE MAI MULTE ORI FOLOSITOR..DECI CEI 3 ” AFRICANI ” SI-AU PERMIS SA ARATE SEMNE PROVOCATOARE SI MAI APOI ACESTEA DOAR LE-AU FOST ” INAPOIATE ” …
    CAT DESPRE SUBURBAN …ASTA E JOCUL .. CU TOTI FACTORII SAI .. OFICIALII, PRESA ( INCLUSIV VOI „PUPATORILOR” ) , etc..

 3. Diferenta intre FCM Bacau si Cetatea Suceava este aceea ca cei de la Suceava nu mai cheltuie niste bani inutil si pierd cu 3-0 toate meciurile, pe cand noi cheltuim niste bani, tot inutil, si luam cate 4 goluri in fiecare meci. Ca sa nu mai spun ca in tur, cand era intrarea libera la stadion, Bacaul dadea cate 4 goluri iar acum, cand intrarea se plateste, luam cate 4 goluri. Sa va fie rusine nesimtitilor. Nu merita-ti nici macar o masa in oras pe care o da clubul din banii contribuabililor. Va doresc succes in liga a-III-a, sa nu cadeti in liga a-IV-a.

 4. m… lor de lighioane…..bai macar de ar pica in liga 3-a sa vedem noi atunci pe ce bani ar mai juca…si sa fim seriosi si cei de la farul au jucat cu burta goala dar la ei se poate la noi nu!!”etapa urmatoare 4 in deplasare…..SE STIE!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.